BG PPC IG EN
 
 

King en Lars Alexandersson voegen zich bij het rooster van Tekken 8

King en Lars Alexandersson voegen zich bij het rooster van Tekken 8

De promotie van Tekken 8 is in volle gang en Bandai Namco blijft video's vrijgeven waarin de vechters in het komende spel worden getoond. Alle tot nu toe onthulde vechters waren al aanwezig in eerdere delen, maar ze hebben allemaal een compleet nieuw uiterlijk en gebruiken enkele nieuwe vechtsportbewegingen in Tekken 8. In de afgelopen dagen zijn twee nieuwe vechters onthuld: King en Lars Alexanderson. Elk van hen heeft zijn eigen gameplay onthullingsvideo en die kun je hieronder bekijken.

King

Deze Mexicaanse vechter maakte zijn eerste verschijning in de serie in de eerste Tekken en vergezelt de fans sindsdien. Met zijn iconische Jaguar masker op is King in de hele serie een solide mededinger geweest. Hij geeft de voorkeur aan een meer defensieve stijl met op worstelen geïnspireerde bewegingen en kan elke tegenstander die hij vastpakt gemakkelijk neerhalen. Zoals we in de video kunnen zien, zal King ook in Tekken 8 een krachtpatser van dichtbij zijn.

 

 

Lars Alexandersson

De hoofdpersoon uit de verhaalstand van Tekken 6 keert terug naar de vechtarena. Lars Alexandersson is een terugkerend personage in de serie, en het is niet vreemd om hem terug te zien in Tekken 8. Hij is een gespierde maar behendige vechter die de Tekken Forces Martial Arts gebruikt om zijn tegenstanders te onderwerpen.

 

 

King en Lars zullen zich voegen bij Nina Williams, Kazuya Mishima, Jin Kazama, Paul Phoenix, en Marshall Law in de startende vechter line-up voor Tekken 8. Bandai Namco zal de komende weken waarschijnlijk nog een paar vechters onthullen. Blijf onze nieuwssectie volgen als je meer wilt weten over het spel en gebruik gerust onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Tekken 8 PS5 keys te bekijken en je exemplaar voor de beste prijs te kopen vóór de release.

44.40€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief