Instant Gaming EU
 
 

Marvel's Midnight Suns uitgesteld tot later in 2022

Marvel's Midnight Suns uitgesteld tot later in 2022

Sorry, Marvel fans. Firaxis heeft aangekondigd dat zijn nieuwste strategiespel, Marvel's Midnight Suns, het lanceervenster van maart 2022 niet zal halen en in plaats daarvan zal opschuiven naar ergens in de tweede helft van 2022. 

 

 

Wachten op de zon

Volgens creatief directeur Jake Solomon en senior franchise producer Garth DeAngelis had Midnight Suns meer tijd nodig om een zo goed mogelijk spel te maken. Ze beloofden dat het eindproduct "meer verhaal, cinematics en algemene oppoetsing zou toevoegen".

Midnight Suns is een strategiespel dat Marvel personages tegen bovennatuurlijke krachten uitspeelt. Fansfavorieten Wolverine, Iron Man, Captain America, en Dr. Strange krijgen gezelschap van spelnieuwkomers Ghost Rider, Magik, Captain Marvel, en een breed rooster van personages. Hun nemesis is de pas ontwaakte Lilith, Moeder van Demonen, die een leger van de afgrond bestuurt. De Marvel helden krijgen gezelschap van de Jager, een nieuw door de speler bestuurd personage dat een kind van Lilith is en de enige die haar echt kan verslaan. 

Als strategiespel hanteert Midnight Suns turn-based gevechten zoals in Firaxis's XCom spellen, maar met de toegevoegde twist van kaarten die extra factoren toevoegen, zoals de kaarten in Back 4 Blood.

Nog een andere spelmechaniek is dat je vriendschappen kunt opbouwen met je Marvel teamgenoten door missies en buitenschoolse activiteiten met ze te doen in je hoofdkwartier. Dit beloont je met verhalen en extra bekwaamheden die je in gevechten kunt gebruiken.  

Met de extra tijd die wordt uitgetrokken om het spel te verbeteren, is het te hopen dat Firaxis extra personages aan het rooster van helden toevoegt, misschien Spider-Man, Thor, Hulk, en de Fantastische Vier.  

 

 

Samenvattend, verwacht Midnight Suns uit in de tweede helft van 2022. Je kunt onze prijzen voor Marvel's Midnight Suns bekijken voor wanneer het verschijnt. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief