Eneba COM
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass biedt je een grote verscheidenheid aan nieuwe inhoud voor het spel waarmee je geld kunt besparen, in plaats van alles afzonderlijk te kopen.



    Je zult je personage uit de hoofdcampagne kunnen importeren in deze nieuwe extra campagne die Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass te bieden heeft. Laat Golarion achter je en beantwoord de oproep van een machtige entiteit om het ruimte-tijd continuüm te verdedigen tegen zijn dreigende vernietiging. Deze nieuwe campagne biedt 7 tot 8 uur gameplay, waarin je je ongeëvenaarde mythische krachten moet gebruiken om de strijd aan te gaan met werkelijk onoverwinnelijke tegenstanders.



    De nieuwe demonenaanval op Kanabres, heeft het leven van velen veranderd. Terwijl jij en je loyale bondgenoten druk bezig waren de stad te bevrijden, moest het gewone volk vertrouwen op hun nederige vaardigheden om te overleven. Je moet de taverne Defender's Heart bereiken, het laatste bolwerk van de kruisvaarders in de stad, daarvoor moet je een band smeden met andere overlevenden. De middelen zijn schaars, dus je zult moeilijke beslissingen moeten nemen over waar je ze aan wilt toewijzen. Kies verstandig wie je in je groep toelaat. Alle kleine beetjes helpen, dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk scrolls en potions verzamelt om je overleving te garanderen.



    Deze nieuwe Season Pass biedt ook een geweldige rogue-achtige modus, met gedeeltelijke integratie in de hoofdcampagne. Ga op zoek naar de haven van Alushinyrra en ga aan boord van een vervloekt schip dat je naar de gevaarlijke draaikolk zal brengen, verloren in het midden van de Midnight Isles. Reis door de willekeurig gegenereerde zones en vecht tegen de verschillende vijanden die je zult tegenkomen. Je moet als overwinnaar terugkeren naar Alushinyrra.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Pathfinder: Wrath of the Righteous

    Beste prijzen voor Pathfinder Wrath of the Righteous Season Pass

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Pathfinder: Wrath of the Righteous - Season Pass

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief