Sea of Thieves is nu verkrijgbaar op PlayStation 5

Sea of Thieves is nu verkrijgbaar op PlayStation 5

Sea of Thieves is een kleurrijke first-person multiplayer piratengame vol zeeslagen en begraven schatten. Sinds de lancering heeft Sea of Thieves een recordaantal spelers aangetrokken, met meer dan 1 miljoen spelers in de eerste twee dagen. Dankzij het unieke concept en de boeiende gameplay van het spel werd het al snel de snelst verkopende IP die voor de Xbox One werd uitgebracht. In januari 2020 verklaarde Rare Sea of Thieves tot "de meest succesvolle IP die Microsoft in deze generatie heeft uitgebracht", met meer dan 10 miljoen spelers.

In 2024 is Sea of Thieves nog steeds bezig, met meer dan 30 miljoen spelers. Met dit succes is het niet verrassend dat Sea of Thieves is aangekondigd voor PlayStation 5. De bètaversie van Sea of Thieves op PS5 een paar weken eerder had zelfs te maken met overbelaste servers, wat leidde tot wachtrijen op alle platforms, waaronder Xbox en PC.

Uiteindelijk is Sea of Thieves op 30 april 2024 officieel verkrijgbaar op PlayStation 5, samen met het langverwachte Season 12 van de game:

 

 

Met nieuwe wapens, intrigerende gereedschappen, een zich steeds ontwikkelende wereld en eindeloze verhalen die nog geschreven moeten worden, is er nog nooit een beter moment geweest om de Sea of Thieves te bevaren.  Nu verkrijgbaar op PlayStation 5.

 

De release van Sea of Thieves op PS5 markeert ook de lancering van Season 12, de eerste keer dat Xbox- en pc-spelers samenvallen met een enorme golf spelers die op PlayStation 5 binnenvaart. Sea of Thieves Seizoen 12 brengt talloze nieuwe wapens die wachten om te worden beheerst en gereedschappen om de tactiek van spelers naar een hoger niveau te tillen. Met de introductie van een nieuwe gevechtspas, loadouts en nog veel meer belooft deze update de spelervaring voor alle spelers naar een hoger plan te tillen.

Om de officiële lancering van Sea of Thieves op PlayStation 5 te vieren, ontvangen alle piraten die zich tijdens Season 12 op welk platform dan ook aanmelden een herdenkingscadeau in de vorm van de New Dawn Sails. Zoals altijd biedt onze prijsvergelijker gamers altijd de beste deal voor topgames, dus zorg ervoor dat je deze gebruikt bij het kopen van Sea of Thieves digitale code.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief