Sea of Thieves PS5 bèta was een succes

Sea of Thieves PS5 bèta was een succes

De aanstaande release van Sea of Thieves voor PlayStation 5 consoles is voorafgegaan door een bèta die afgelopen weekend plaatsvond. De verwachtingen voor het evenement waren hooggespannen, maar het trok meer spelers dan verwacht, ook al was het alleen beschikbaar voor spelers die het spel vooraf hadden besteld. Deelnemers aan het evenement konden het hele weekend genieten van het spel en de ervaring was in de meeste gevallen bijna volledig bevredigend. Helaas veroorzaakte de enorme toestroom van spelers die wilden inloggen in het spel en de zeeën wilden verkennen als piraten in Sea of Thieves enige servercongestie die zich vertaalde in wachtrijen op alle platforms, inclusief Xbox en PC.

Slachtoffer van het succes

Ontwikkelaar Rare Limited had niet gerekend op zoveel spelers in de bèta en werd daarom overvallen door de massale deelname. De studio moest een waarschuwing geven aan iedereen die dit weekend de bèta op PS5 probeerde te spelen, maar de problemen gingen niet echt veel verder en de impact was eerder te verwaarlozen in termen van de gameplay-ervaring.

 

 

Sea of Thieves blijft ondanks de recente lancering van Skull and Bones de favoriete videogame met een piratenthema. Ubisofts spel biedt een compleet andere ervaring die de fans van het genre om de een of andere reden nog niet heeft kunnen overtuigen. Ondertussen biedt Sea of Thieves een solide ervaring die in de loop der jaren is opgebouwd en is uitgebreid met talloze evenementen en seizoenscontent. De cartooneske graphics zijn misschien niet voor diegenen die op zoek zijn naar een realistischere ervaring, maar de game is goed verouderd en is nu klaar om zijn spelersbestand uit te breiden met een release op PlayStation 5 consoles die op 30 april verschijnt.

 

 

Natuurlijk zal de PlayStation 5-versie van Sea of Thieves qua content gelijkwaardig zijn aan de versies voor andere platforms. Als je hebt deelgenomen aan de PS5-bèta, wordt je voortgang bij de lancering overgezet naar de PS5-versie van Sea of Thieves. Of je nu hebt meegedaan of niet, de beste deals om een Sea of Thieves PS5-code te pre-orderen zullen beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker in de aanloop naar de releasedatum.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief