You are here
We also support
 
 
 
 

Sea of Thieves presenteert zijn nieuwe avontuur

Sea of Thieves presenteert zijn nieuwe avontuur
NEWS 28 jun. 2022 15:00

Sea of Thieves is op vele manieren uitgebreid sinds het in 2018 gelanceerd werd. de populaire MMORPG met piratenthema heeft veel functies en gameplay modes toegevoegd zien worden en veel andere verwijderd. Het heeft zijn structuur een paar keer veranderd voor het comfortabel werd met het leveren van de soort inhoud die zijn fans wilden. Een van de laatste toevoegingen aan de spellen is de Mysteries, een nieuw soort evenement gericht op de gemeenschap dat samenwerking vereist om een raadsel op te lossen. Maar dat is niet de enige inhoud in Sea of Thieves

Naast het bevaren van de zeeën op zoek naar buit en het bevechten van andere piraten, kunnen spelers ook avonturen aangaan, die rijke verhalende ervaringen zijn die als achtergrond dienen voor de spellen. Ontwikkelaar Rare heeft zojuist het thema van het komende avontuur voor Sea of Thieves bekendgemaakt, en het zal zich richten op een van de iconische personages in het spel, wiens verdwijning een compleet mysterie is.

 

Een mysterieuze verdwijning

The Forsaken Hunter loopt van 30 juni tot 14 juli, en het zal de spelers vragen op Merrick te jagen na de gebeurtenissen in Golden Sands. Geesten, schatten en geheimen zijn de sleutel tot deze nieuwe verhalende ervaring die de lore van Sea of Thieves uitbreidt. 

De lancering van het nieuwe avontuur gaat vooraf aan het nieuwe seizoen in Sea of Thieves, dat op 21 juni van start gaat en nog meer nieuwigheden in het spel brengt. Je zult je schip een naam kunnen geven en je hut kunnen aanpassen, en tal van progressie beloningen zullen tot je beschikking staan als je hard genoeg werkt om ze vrij te spelen.

 

 

Sea of Thieves krijgt vaak genoeg inhoudsupdates om zijn fans te blijven vermaken. Wil je piraat worden en samen met anderen een episch avontuur over de zee beleven, bezoek dan onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen in videospelletjes te vergelijken en je Sea of Thieves Xbox sleutel tegen de beste prijs te pakken te krijgen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief