You are here
We also support
 
 
 
 

Sea of Thieves' nieuwste Avontuur is een gevecht om land

Sea of Thieves' nieuwste Avontuur is een gevecht om land
NEWS 24 mei 2022 13:50

Net nu het zesde seizoen ten einde loopt, wacht een nieuw Avontuur op Sea of Thieves spelers. Lost Sands lanceert op 26 mei en is de vierde maandelijkse verhalende episode van Sea of Thieves, en dit keer zal de uitkomst de kaart van het spel voorgoed veranderen.

Lost Sands speelt zich af in Golden Sands, een eilandbuitenpost die al sinds het begin in januari een prominente rol speelt in de laatste verhaalreeks van het spel.  

 

 

Een touwtrekkende oorlog

Een mysterieus mistgroen is neergedaald op het schilderachtige tropische eiland. Na wat een hevige strijd leek te zijn, zijn al zijn bewoners verdwenen. Het eiland is sindsdien verlaten, maar nu hebben de spelers de kans om het lot ervan te bepalen. 

De spelers hebben twee mogelijkheden om uit te kiezen. Ze kunnen helpen de Golden Sands weer op te bouwen door op jacht te gaan naar voorraden en grondstoffen om de buitenpost weer op te bouwen. Aan de andere kant kunnen ze de kant kiezen van de Reaper's Bones factie, die het eiland verlaten en levenloos wil houden. De partij die de meeste vooruitgang boekt tegen 9 juni, wanneer het Avontuur eindigt, bepaalt wat er uiteindelijk met het eiland gebeurt. Om de naald de ene of de andere kant op te krijgen, moeten de spelers als een team samenwerken. 

Een beetje mysterie

Wie liever iets cerebraler is dan dit, kan meedoen aan het allereerste Mysterie van het spel, dat deze week werd gelanceerd. Dit verhaal gaat over de moord op Demarco Singh, kapitein van de PvP factie de Sea Dogs. De piratengemeenschap moet aan de slag om aanwijzingen te verzamelen en raadsels op te lossen, zowel in het spel als op de sociale media, om uit te zoeken wie deze gruwelijke daad deed en waarom.

Het Mysterie is aan de gang, en het nieuwe piratenavontuur lanceert deze donderdag, 26 mei. Als je mee wilt doen met de actie, haal dan vandaag nog een Sea of Thieves PC sleutel op uit onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief