Sea of Thieves verandert haar beloningssysteem in een ander model

Sea of Thieves verandert haar beloningssysteem in een ander model

Als je van piraten houdt, is Sea of Thieves waarschijnlijk al het MMORPG van je keuze. In de game kun je een legendarische piraat worden en een enorme wereld van eilanden, schatten, gezonken schepen en epische ontmoetingen verkennen. Tot nu toe heeft Sea of Thieves maandelijkse updates ontvangen met extra content en evenementen, maar voor 2021 zullen er dingen veranderen. Ontwikkelaar Rare heeft een belangrijke verandering aangekondigd in het in-game update en beloningssysteem.

Sea of Thieves zal vanaf volgend jaar verhuizen naar een seizoensgebonden systeem en zal ongeveer elke drie maanden grote inhoudelijke updates ontvangen. Elk seizoen brengt nieuwe functies en live-evenementen met zich mee, evenals nieuwe beloningen en voorwerpen voor de winkel in het spel. De ontwikkelaars zullen de spelervaring blijven verbeteren met extra patches. Er komt ook een nieuw 100 level progressiesysteem waarmee je "Pirate Glory" kunt verdienen en verschillende beloningen per seizoen kunt vrijspelen. Het lijkt op een Battle Pass, die je in veel andere spellen kunt vinden, en het zal gratis beschikbaar zijn voor alle spelers. Zoals je je waarschijnlijk al had voorgesteld, zal er ook een optionele "Raider Pass" zijn die je kunt kopen en die met nog meer beloningen zal komen om te ontgrendelen.

 

 

Het nieuwe systeem betekent niet noodzakelijkerwijs dat je minder dingen te doen hebt in Sea of Thieves. In feite zul je waarschijnlijk iets meer bezig zijn met het verkrijgen van de Battlepass-beloningen. Aan de andere kant, als je extra PvP-inhoud verwachtte, zul je teleurgesteld zijn omdat Rare het werk in de PvP-arena heeft gestaakt om zich te concentreren op de Sea of Thieves-zoektochtstand. Natuurlijk kun je nog steeds genieten van de huidige versie en vechten tegen andere spelers in het spel als je dat liever hebt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief