Sea of Thieves komt naar verluidt uit op Switch en PlayStation

Sea of Thieves komt naar verluidt uit op Switch en PlayStation

Een nieuw jaar is net begonnen en op internet wordt druk gespeculeerd over mogelijke releases. Nintendo Switch is een veel voorkomend doelwit van dat soort speculaties, vooral als het gaat om games die al beschikbaar zijn op andere platforms en die binnenkort uitkomen voor Nintendo's hybride console. Sea of Thieves zou volgens recente informatie de volgende grote lancering op Switch kunnen zijn. De MMORPG met piratenthema is sinds de release een succes op andere platforms en zou binnenkort ook beschikbaar komen op PlayStation-consoles. Het zou een interessante toevoeging zijn aan de catalogus van beide consoles, aangezien er niet veel opties zijn waarmee je een piraat kunt worden en de zeeën kunt bevaren voor avontuur in het genre, in ieder geval totdat Skull and Bones wordt uitgebracht.

Het spelersbestand uitbreiden

Tot nu toe was Sea of Thieves exclusief voor Microsoft op de pc en Xbox consoles en de titel heeft een behoorlijke spelersgroep verzameld dankzij de unieke benadering van de wereld van piraten. De game bevat veel content om te verkennen en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe evenementen en seizoenscontent waarmee spelers speciale beloningen kunnen krijgen en nieuwe mogelijkheden voor avontuur. De cartooneske stijl van de graphics is niet voor diegenen die op zoek zijn naar een realistische benadering van de wereld van piraten, maar over het algemeen levert Sea of Thieves een geweldige ervaring en het zou veel baat hebben bij een grotere spelersgroep als het wordt uitgebracht op PlayStation- en Nintendo Switch-consoles, vooral als Microsoft crossplay toestaat.

 

 

Dat gezegd hebbende, Microsoft moet de geruchten over de release van Sea of Thieves op andere platforms nog bevestigen, maar we zullen snel weten of het gebeurt, want de rapporten wijzen naar begin 2024 voor een mogelijk releasevenster van de game op PlayStation en Nintendo Switch. Natuurlijk vind je, wanneer dat ook gebeurt, de beste deals voor Sea of Thieves digitale codes voor alle platforms met onze prijsvergelijker, die je op dit moment kan voorzien van een goedkope cd-sleutel om het spel op pc en Xbox consoles te spelen. Als je besluit de ervaring uit te proberen, zijn er ook verschillende DLC's beschikbaar die je kunt kopen, waaronder het Sea of Thieves - Sea Dog Pack en het Sea of Thieves - Deluxe Edition Pack.

BG PPC IG EN
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief