Sony onthult gameplay van Horizon Forbidden West

Sony onthult gameplay van Horizon Forbidden West

We vertelden je er een paar dagen geleden over, dat Sony een livestream had aangekondigd om de gameplay van Horizon Forbidden West te presenteren. Ons werd een State of Play beloofd die niet minder dan 14 minuten gameplay zou laten zien van het Horizon Zero Dawn vervolg.

Sony deed wat beloofd was en we konden gisteren een eerste blik werpen op de gameplay van Horizon Forbidden West op de Playstation 5. Hoewel het spel ook op Playstation 4 verkrijgbaar zal zijn, is de weergave echt spectaculair op de volgende-generatie console. De gameplay presentatie werd voorafgegaan door een soort pre-show waarin enkele landschappen in het spel werden getoond in wat leek op een fotomodus. Dit is het eerste dat opvalt aan deze onthulling, de kwaliteit van de in-game graphics, en de rijkdom van de details van de omgeving. Horizon Forbidden West zal ons ook in staat stellen de zeebodem te verkennen, en de wonderen en de gevaren te ontdekken die ze bevat.

Gameplay betekent ook gevechten, en we kregen er een goede glimp van. Aloy zal veel beweeglijker zijn dan in het eerste deel en ze zal nieuwe tactische mogelijkheden hebben. We zien er enkele in de video, waaronder kleefgranaten om de beweging van haar vijanden te belemmeren, een grijphaak om verre plaatsen te bereiken en in een oogwenk dekking te zoeken, en een soort paravaan. Veel van de functies uit zijn voorganger zijn terug, zoals sluipen of met een boog schieten.

 


We kregen ook de gelegenheid nieuwe robotachtige wezens en dieren te ontdekken, met name de onderwatersoorten waarmee Aloy zal kunnen omgaan dankzij een soort onderwaterademhalingsapparaat, waarmee ze naar believen ondergedompeld kan blijven.

Ook al heeft deze State of Play een groot aantal vragen over Horizon Forbidden West beantwoord, er is er nog een waar we geen antwoord op hebben. Er is nog geen bevestigde verschijningsdatum voor het spel, hoewel de lancering gepland is voor de tweede helft van dit jaar.

DESC: Horizon Forbidden West is zo spectaculair als we ons hadden voorgesteld, zeker op de PlayStation 5.

 

 

We vertelden jullie er een paar dagen geleden al over, Sony had een livestream aangekondigd om de gameplay van Horizon Forbidden West te presenteren. Er werd ons een State of Play beloofd die maar liefst 14 minuten aan gameplay zou tonen van het Horizon Zero Dawn vervolg.

Sony heeft waargemaakt wat beloofd was en we hebben gisteren een eerste blik kunnen werpen op de gameplay van Horizon Forbidden West op de Playstation 5. Hoewel het spel ook op Playstation 4 beschikbaar zal zijn, is de rendering echt spectaculair op de next-generation console. De gameplaypresentatie werd voorafgegaan door een soort pre-show waarin enkele landschappen in het spel werden getoond in wat leek op een fotomodus. Dit is het eerste wat opvalt aan deze onthulling, de kwaliteit van de graphics in het spel, en de rijkdom van de details van de omgeving. Horizon Forbidden West zal ons ook toelaten om de zeebodem te verkennen, en de wonderen en de gevaren te ontdekken die het bevat.

Gameplay betekent ook gevechten, en we hebben er een goede glimp van opgevangen. Aloy zal veel mobieler zijn dan in het eerste deel en ze zal nieuwe tactische opties hebben. We kunnen er een aantal zien in de video, waaronder kleverige granaten om de beweging van haar vijanden te belemmeren, een grijphaak om verre plekken te bereiken en in een oogwenk dekking te zoeken, en een soort paravaan. Veel van de functies in zijn voorganger zijn terug, zoals stealth of schieten met een boog.

 


We hebben ook nieuwe robotachtige wezens en dieren kunnen ontdekken, met name de onderwatersoorten waarmee Aloy zal kunnen omgaan dankzij een soort onderwaterademhalingsapparaat, waarmee ze naar believen ondergedompeld kan blijven.

Ook al heeft deze State of Play een groot aantal vragen over Horizon Forbidden West beantwoord, er is er nog één waar we geen antwoord op hebben. Er is nog geen bevestigde releasedatum voor het spel, hoewel de lancering gepland staat voor de tweede helft van dit jaar.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief