Nee, Starfield open bèta is niet echt

Nee, Starfield open bèta is niet echt

Bethesda Softworks heeft een zeer goede reputatie als maker van geweldige role-playing games. De Elder Scrolls-serie, met Skyrim aan het hoofd; en de Fallout-serie, waarvan het laatste deel aanzienlijk verschilt van zijn voorgangers maar een unieke ervaring biedt (we hebben het natuurlijk over Fallout 76), hebben de positie van de ontwikkelaar als bron van geweldige spelervaringen geconsolideerd. Maar de studio is bereid zich met zijn komende spel in een ander scenario te storten, en Starfield zal spelers meenemen naar de sterren. 

Bethesda heeft tot nu toe veel details over Starfield onthuld en het spel zal zeker een geweldige ervaring opleveren die veel andere spellen zal doen verbleken. We kregen zelfs de gelegenheid om wat gameplaybeelden te bekijken die er geweldig uitzagen. Verkenning, avontuur, een spannende verhaallijn en een uitgestrekt sterrenstelsel om in je eigen tempo te ontdekken zijn slechts enkele kenmerken van het spel. Tot nu toe ziet het er goed genoeg uit om in elke vergelijking met Skyrim ongeschonden overeind te blijven en dat is veel gezegd. Er is dan ook een enorme gemeenschap die reikhalzend wacht op nieuws over Starfield.

 

 

Het is een valstrik!

Het lijkt erop dat sommigen proberen te profiteren van de populariteit van Starfield. Er zijn berichten over een of andere mysterieuze open bèta die op dit moment zou lopen. Zo'n aankondiging verscheen op Google bovenaan de zoeklijst. Zoals je je kunt voorstellen is het niet eens in de buurt van echt. Het is gewoon oplichterij voor degenen die klikken voordat ze nadenken. Hoewel dit misschien niet als een verrassing komt, doet het je afvragen of Bethesda een stabielere informatiestroom over het spel zou moeten onderhouden. Het is heel waarschijnlijk dat we meer informatie over Starfield zullen ontdekken naarmate de releasedatum dichterbij komt. We hopen dat het volgende dat we over Starfield horen niet is dat het weer is uitgesteld.

De release van Starfield staat momenteel gepland voor 6 september op Xbox Series X/S en PC. Je kunt erop vertrouwen dat we het je laten weten als Bethesda een echte bèta voor het spel aankondigt (wat nu nog niet het geval is). Ondertussen zijn de beste prijzen om je Starfield CD-sleutel te pre-orderen te vinden in onze prijsvergelijker.

1.59€
Starfield
Starfield
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief