Eneba COM
 
 

Tekken 8 toont het nieuwe personage Azucena en de terugkeer van Raven

Tekken 8 toont het nieuwe personage Azucena en de terugkeer van Raven

Bandai Namco blijft het aankomende deel in hun veelgeprezen vechtfranchise promoten in de aanloop naar de release van Tekken 8 begin 2024. Dit keer heeft het bedrijf twee gameplaytrailers uitgebracht: een met de nieuwkomer Azucena en de andere met de ninja-agent Raven.

Azucena staat bekend als de "Coffee Queen" en is een MMA-vechtster uit Peru. Ze is de nieuwste telg in het geslacht Ortiz, een familie die een Peruaanse koffieplantage beheert. Ze heeft ervoor gekozen om deel te nemen aan The King of Iron Fist Tournament om de Ortiz boerderij te promoten. Azucena gebruikt bewegingen die geïnspireerd zijn door Mixed Martial Arts, met een aantal unieke technieken zoals de Liberador. In deze houding ontwijkt ze de aanvallen van tegenstanders op instinct in plaats van ze te blokkeren.

 

 

Na zijn verdwijning na de gebeurtenissen in Tekken 6 heeft Raven een rigoureuze training ondergaan en hij keert nog geduchter terug in Tekken 8. Zijn stijl is een combinatie van ninjutsu en krachtige slagen en zijn kenmerkende "Soul Field"-houding biedt spelers een veelzijdig arsenaal. Met behulp van klonen en teleportatie beheerst Raven het ritme van het slagveld. Met zijn gelikte en stijlvolle uiterlijk is Raven meer ninja dan ooit.

 

 

Hoewel de terugkeer van Raven intrigerend is, zal het veel spelers niet hebben verrast. Er is een gedeeltelijk rooster van Tekken 8 vechters uitgelekt, waaronder Raven, naast personages als Alisa, Yoshimitsu, Shaheen, Zafina en Steve. Van de bevestigde vechters hebben we al gameplaytrailers gezien voor Kazuya, Jin, Law, King, Lars en vele andere fanfavorieten.

De saga van Mishima en Kazama gaat verder

Vuist ontmoet noodlot in de dramatische nieuwe verhaallijn van Tekken 8. Het spel vervolgt de tragische saga van de Mishima en Kazama bloedlijnen, met hun intense vader-en-zoon wraakgevechten die de wereld vormgeven. Dit nieuwste hoofdstuk gaat verder waar Tekken 7 ophield, met de wereld diep verwikkeld in de vernietigende oorlog tussen Kazuya Mishima en Jin Kazama. Nadat hij door Kazuya verslagen lijkt te zijn, wordt Jin geconfronteerd met zijn eigen lot. Zijn moeder, Jun Kazama, keert na een afwezigheid terug naar de Tekken-franchise om te proberen het verloop van deze langdurige vete te veranderen.

Tekken 8 wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC en maakt gebruik van de mogelijkheden van deze consolegeneratie om een visueel verbluffende ervaring te bieden naast de kenmerkende agressieve en spectaculaire gevechtsactie. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste Tekken 8 CD keys en bepaal voor eens en altijd wie de koning van het Iron First toernooi is.

37.03€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief