Tekken 8 releasedatum is uitgeleakt

Tekken 8 releasedatum is uitgeleakt

Leaks is bijna onmogelijk te stoppen als het gaat om games waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Ook al is het maar een paar uur voor de officiële onthulling tijdens de komende Gamescom Opening Night Live show, de releasedatum voor Tekken 8 is onofficieel onthuld. Gelukkig doet dit niets af aan de verwachtingen voor de presentatie, vooral omdat Katsuhiro Harada zelf aanwezig zal zijn om te praten over het nieuwe deel in de legendarische vechtgameserie. Deze keer blijkt de bron van het lek de Microsoft Store te zijn, wat een schaduw van waarheid toevoegt aan de informatie, die zich snel over het internet heeft verspreid.

Begin het jaar met een goed gevecht

Volgens het lek komt Tekken 8 uit op 26 januari 2024. Er waren al geruchten dat het spel begin volgend jaar zou uitkomen, maar niemand heeft een releasedatum aangekondigd. We moeten nog een paar uur wachten om te zien of Harada de datum bevestigt op de Gamescom, maar het is wel heel logisch. Bandai Namco onthult al een tijdje details over Tekken 8. We hebben video's gezien met details over de nieuwe functies en de presentatie van veel iconische personages, waaronder Jin Kazama, King, Marshall Law en meer.

 

 

De terugkeer van de Tekken-serie zal ongetwijfeld een grote groep fans aanspreken. Tekken 8 zal concurreren met Street Fighter 6 en andere vechtgames om de populairste te zijn tijdens de EVO van volgend jaar. Als het spel in januari uitkomt, hebben professionele spelers meer dan genoeg tijd om aan het spel te wennen in de aanloop naar het belangrijkste toernooi ter wereld.

Als je al lange tijd fan bent van de serie en het spel wilt spelen zodra het beschikbaar is, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker om Tekken 8 goedkoop aan te schaffen voordat het uitkomt.

31.33€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief