Tekken 8 zal crossplay bevatten

Tekken 8 zal crossplay bevatten

In de afgelopen weken heeft Bandai Namco heel wat gameplayvideo's vrijgegeven waarin een aantal van de personages wordt getoond die bij de lancering in Tekken 8 aanwezig zullen zijn. Van Kazuya Mishima tot Asuka Kazama, we hebben veel verschillende vechtstijlen gezien, en nieuwe vechtsportcombo's en moves, maar we moeten nog een nieuw personage zien, en het is onduidelijk of de ontwikkelaars van plan zijn zo'n nieuwigheid toe te voegen in Tekken 8.

 

 

Een langverwachte functie

Gelukkig krijgt Tekken 8 een geheel nieuwe functie waar veel spelers al een tijdje om vragen: crossplay. De mogelijkheid om te vechten tegen spelers van andere platforms is iets dat het scala aan tegenstanders dat je in het spel tegenkomt zal verbreden. De aankondiging van zo'n toevoeging is gedaan door Tekken 8 game director Katsuhiro Harada via Twitter, waar hij ook aangaf dat het iets is wat ze al een tijdje willen implementeren, maar dat het om veiligheidsredenen werd geweigerd. 

“Crossplay? Of course, I will.”

“When the previous generation consoles were released, I had already proposed crossplay between the two platformers. However, at that time, they were at odds with each other over their mutual interests (and P2P security issue) and repeatedly refused.”

Met alle nieuwigheden die in Tekken 8 komen, waaronder de verbeterde graphics, nieuwe visuele stijl, HEAT-systeem en andere, zal Bandai Namco meer dan 10 miljoen exemplaren moeten verkopen om zijn voorganger te overtreffen. Gezien het feit dat Tekken 8 tot nu toe een enorme hype heeft gegenereerd onder de fans van het genre, zou dat mogelijk kunnen zijn. In elk geval, als je wilt bijdragen aan die aantallen, gebruik dan gerust onze prijsvergelijker en koop je Tekken 8 code voor de beste prijs vóór de release.  

25.11€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief