Tekken 8 zal geen Denuvo gebruiken

Tekken 8 zal geen Denuvo gebruiken

Als het gaat om zeer populaire videogameseries is elk klein detail echt belangrijk. Het nieuwe deel in de Tekken-serie is heel relevant, want Tekken 8 zet de erfenis voort van een van de meest iconische vechtgameseries aller tijden. De afgelopen maanden zijn we getuige geweest van de onthulling van veel van de vechters die in het spel aanwezig zullen zijn. Zowel bekende personages zoals Kazuya Mishima als nieuwkomers zoals Azucena zullen deel uitmaken van de eerste reeks vechters die beschikbaar zijn in Tekken 8 bij de lancering. Helaas is de promotie van het spel ook getroffen door enige controverse.

Denuvo vreest

De afgelopen dagen zijn er veel geruchten geweest over Tekken 8 dat mogelijk gebruik zou maken van Denuvo anti-cheatsoftware. Het resultaat was een stortvloed aan negatieve feedback van de fans van de serie. De reden is simpel: Denuvo staat erom bekend dat het in het verleden prestatieproblemen heeft veroorzaakt in andere games. Hoewel zoiets in andere gevallen misschien niet zo belangrijk is, kunnen minimale vertragingen of trage reacties in Tekken 8 het verschil betekenen tussen winst en verlies. Daarom zijn de fans behoorlijk opgefokt, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat Tekken 8 regisseur Katsuhiro Harada deze kwestie heeft opgelost door te bevestigen dat het spel helemaal geen Denuvo zal gebruiken. Harada lijkt behoorlijk geïrriteerd te zijn door de omvang van de klachten, vooral omdat ze volledig ongegrond blijken te zijn.

 

 

Nu alles is opgehelderd, hoeven we alleen nog maar te wachten op de volgende aflevering in de promotie van Tekken 8. Hopelijk is dat een aankondiging van de releasedatum. Hoewel het gerucht gaat dat het spel begin 2024 uitkomt, wachten we nog steeds op een officiële bevestiging daarover. In elk geval kun je er zeker van zijn dat de beste deals voor Tekken 8 CD keys voor PC, PS 5 en Xbox Series X/S beschikbaar zullen zijn met onze prijsvergelijker vóór de release.

26.10€
Tekken 8
Tekken 8
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief