Instant Gaming EU
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack is het ultieme pakket met geweldige content voor dit spel. Van digitale kunst tot in-game content, dit zijn enkele van de functies die het te bieden heeft.



    Je kunt de geweldige soundtrack, gecomponeerd door een zeer getalenteerd team, op elk moment opnieuw beluisteren, in de best beschikbare kwaliteit. Dit omvat tracks in FLAV- en MP3-kwaliteit.



    Bewonder de digitale kaart die het pakket bevat en gebruik hem als een mooie decoratie of als een gids door de wereld van Pathfinder: Wrath of the Righteous.



    Als je het in stijl wilt houden, is dit object perfect voor jou. Je kunt niet chiquer worden dan met de Magnificent Plume Hat, en hij zal je hoofd ook altijd veilig houden. En het gaat niet altijd om het uiterlijk, dit voorwerp geeft je ook een bonus voor maximale HP.



    Als schade is wat je zoekt, past dit item het best bij je. De Ratcatcher's Goggles maakt je aanvallen precies en dodelijk, en verhoogt de damage rolls tegen zwermen.



    Soms is balans de beste optie, daarom bevat dit pakket de Dashing Cavalier's Gloves. Het beste van twee werelden, bereden en grondgevechten. Het geeft je een bonus aan moraal op bereden en gewone aanvals schade rollen.



    De meesten van ons ondanks demonen, dit is de beste manier om hun vloek te worden. De Righteous Exorcist's Bracers verhoogt het moreel op schade-rollen tegen wezens van de Abyss.



    Geniet in stijl van het spel en bespaar tegelijkertijd, met dit overwegend positief beoordeelde pakket dat Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack te bieden heeft.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Pathfinder: Wrath of the Righteous

    Beste prijzen voor Pathfinder Wrath of the Righteous Commander Pack

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Pathfinder: Wrath of the Righteous - Commander Pack

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief