Instant Gaming EU
 
 

Pathfinder: Wrath of the Righteous - The Lord of Nothing

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Pathfinder: Wrath of the Righteous - The Lord of Nothing is een uitbreiding op de populaire RPG geïnspireerd op het tabletopspel van Paizo Games. De uitbreiding voegt een groot aantal nieuwe functies, nieuwigheden en archetypes toe aan het spel en biedt spelers een frisse en spannende ervaring.



    The Lord of Nothing brengt het verhaal dat begon met de Through the Ashes DLC tot een einde. Het volgt Sendri en Rekarth in een nieuw avontuur waarin ze het opnemen tegen een machtige demonenheer.



    Een van de spannendste features van de uitbreiding is het nieuwe Mythic Path, The Lord of Nothing. Met dit nieuwe Mythic Path kunnen spelers de duisternis omarmen en krachtige agenten van chaos en vernietiging worden. Als The Lord of Nothing krijgen spelers toegang tot een reeks krachtige vaardigheden en spreuken waarmee ze het slagveld kunnen domineren en angst kunnen zaaien in de harten van hun vijanden.



    Naast het nieuwe Mythic Path introduceert de uitbreiding ook nieuwe archetypes voor alle bestaande klassen in de game. Deze archetypes bieden nieuwe speelstijlen en vaardigheden, waardoor spelers hun personages verder kunnen aanpassen en het spel op nieuwe en spannende manieren kunnen spelen.



    De uitbreiding introduceert ook nieuwe spreuken, wapens en voorwerpen in de game, waardoor spelers nog meer opties krijgen om hun personages naar eigen smaak aan te passen. En met nieuwe vijanden en uitdagingen om te overwinnen is de uitbreiding een spannende toevoeging aan de game.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Pathfinder: Wrath of the Righteous

    Beste prijzen voor Pathfinder Wrath of the Righteous The Lord of Nothing

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Pathfinder: Wrath of the Righteous - The Lord of Nothing

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief