You are here
We also support
 
 
 
 

Xbox en Bethesda houden een showcase evenement in juni

Xbox en Bethesda houden een showcase evenement in juni
NEWS 29 apr. 2022 12:00

Het is bekend dat we dit jaar geen E3 zullen hebben, maar dat weerhoudt uitgevers en ontwikkelaars er niet van hun eigen evenementen te organiseren om hun komende spellen te presenteren. Omdat Microsoft Bethesda heeft gekocht, krijgen we de mogelijkheid een gezamenlijk evenement bij te wonen dat licht zal werpen op enkele van de meest verwachte releases van Xbox Game Studios, Bethesda, en anderen. De Xbox & Bethesda Games Showcase is aangekondigd via het Xbox Blog, en het begint op zondag 12 juni om 10 a.m. PT. Je kunt de stream volgen via meerdere platforms, waaronder YouTubeTwitchTwitterFacebook, en TikTok.

Spellen die er moeten zijn

Ongetwijfeld zijn twee van de spellen waar spelers tijdens het evenement meer over verwachten te weten te komen Starfield en The Elder Scrolls VI. Het is al weer een hele tijd geleden dat Skyrim uitkwam, en de fans staan te popelen om te zien wat Bethesda voor hen in petto heeft. Ook Starfield is een nieuw avontuur dat zich in een heel ander scenario afspeelt dan andere spellen van de ontwikkelaar. Het zal heel interessant zijn om te zien of de graphics in Bethesda's eerste ruimteopera de kwaliteit van andere gamefranchises van de ontwikkelaar evenaren of overtreffen.

 

 

Behalve deze twee kunnen ook Arkane's coöperatieve shooter Redfall en het nieuwe Indiana Jones spel op de lijst van onthullingen voor het evenement staan. Microsoft bezit nu zo veel studio's dat het moeilijk te raden is hoeveel projecten er tijdens het evenement zullen verschijnen. Alles van extra inhoud voor Halo Infinite tot de volgende Fable, Avowed, of State of Decay 3 zou op het menu kunnen staan. 

 

 

De Xbox & Bethesda Games Showcase wordt vast en zeker een interessant evenement. Sony heeft nog geen soortgelijk evenement voor PlayStation bevestigd; het lijkt er dus op dat Microsoft volgende maand alle aandacht zal krijgen. Vergeet niet dat je op elk moment onze prijsvergelijker kunt bezoeken om aanbiedingen voor videogames te bekijken en je Starfield PC code tegen de beste prijs te krijgen, bijvoorbeeld.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief