Instant Gaming EU
 
 

The Outer Worlds : Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle is een uitgebreid pakket met de volledige game en verschillende bonusfuncties. De game speelt zich af in een alternatieve toekomst en neemt je mee op een spannende reis naar de verste uithoeken van de ruimte, waar je allerlei unieke en interessante personages, vreemde wezens en gevaarlijke vijanden tegenkomt.



    Terwijl je de uitgestrekte open wereld verkent, kom je verschillende facties en bedrijven tegen die je missies en taken aanbieden om te voltooien. Je keuzes en acties hebben een grote invloed op het verhaal en het lot van de mensen en plaatsen die je tegenkomt. Je kunt kiezen uit meerdere speelstijlen en personages, zodat je je ervaring kunt aanpassen aan de speelstijl van je voorkeur.



    De niet-verplichte Corporate-Sponsored Bundle bevat extra content zoals de Expansion Pass, met twee uitbreidingen voor The Outer Worlds. De uitbreiding Peril on Gorgon, die nieuwe wapens, vijanden en verhaalcontent aan de game toevoegt, samen met een nieuw verhaal waarin je in de donkerste geheimen van de Halcyon Colony duikt. De bundel bevat ook de uitbreiding Murder on Eridanos, die je naar een gloednieuwe locatie brengt om een mysterieuze moord op te lossen en nieuwe personages, wapens en missies introduceert.



    De bundel geeft je ook toegang tot de originele soundtrack van de game, met 43 nummers van componist Justin E. Bell.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Outer Worlds Non Mandatory Corporate Sponsored Bundle

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over The Outer Worlds : Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief