Eneba COM
 
 

Alan Wake 2 is Remedy's snelst verkopende spel

Alan Wake 2 is Remedy's snelst verkopende spel

Na het succes op The Game Awards, waar we ook het ongelooflijke optreden van Herald of Darkness van ld Gods of Asgard konden zien, heeft Alan Wake 2 zijn community de afgelopen maanden flink uitgebreid. Het survival horror-avontuur, ontwikkeld door Remedy, biedt een spannende ervaring door de ogen van twee verschillende personages en betovert spelers met zijn aangrijpende verhaal en indrukwekkende graphics. Het is dan ook geen verrassing dat er al meer dan 1,3 miljoen exemplaren van het spel zijn verkocht. De verkoop is de afgelopen maanden in een stroomversnelling geraakt en het spel is nu nog populairder vanwege de solide ervaring die het biedt. Op de lange termijn zullen deze aantallen zeker nog groter worden, maar nu zijn ze goed genoeg om van Alan Wake 2 het snelst verkopende spel in het verhaal van de studio te maken.

Remedy heeft meer nodig

Alan Wake 2 is nog niet winstgevend voor de studio, omdat Remedy een behoorlijk bedrag heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling en marketing van het project. Dit zal echter waarschijnlijk snel veranderen nu meer spelers toegang blijven krijgen tot het spel en er twee uitbreidingen onderweg zijn. Met de aankomende release van Night Springs kunnen spelers de rol aannemen van "bekende personages uit de wereld van Alan Wake en het onverklaarbare ervaren in meerdere op zichzelf staande afleveringen van Night Springs", een spannende tv-show. De tweede uitbreiding voor Alan Wake 2 heet The Lake House en laat spelers een geheime onderzoeksfaciliteit verkennen bij een nabijgelegen meer waar dingen mis zijn gegaan.

 

 

Alan Wake 2 is een veelgeprezen survival horror-ervaring die op de lange termijn zeker nog veel meer volgers zal krijgen. Het einde van 2023 en het begin van 2024 zitten vol met grote releases, maar het spel blijft een voorkeursoptie voor degenen die zich in het genre willen verdiepen. Zoals gewoonlijk zijn de beste deals voor Alan Wake 2 CD keys beschikbaar met onze prijsvergelijker als je deze unieke ervaring wilt ontdekken.

33.48€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief