Alan Wake 2's Old Gods of Asgard staat in de top 10

Alan Wake 2's Old Gods of Asgard staat in de top 10

Alan Wake 2 is nog een bewijs dat videogames een belangrijk onderdeel zijn van het echte leven. De populariteit van het spel heeft een impact buiten de wereld van videogames, zoals blijkt uit het feit dat Old Gods of Asgard zich met het album Rebirth in de wereldwijde top 10 van iTunes heeft geplaatst.

Een fictieve band met echte muziek

Als je bekend bent met de Alan Wake franchise, zal dit je misschien niet verbazen, want Old Gods of Asgard is een fictieve band die voor het eerst verscheen in de originele Alan Wake uit 2010. Sindsdien is de band niet meer weg te denken uit alle games van Remedy, maar het hoogtepunt van populariteit werd bereikt met de uitvoering van het nummer "Herald of Darkness" tijdens The Game Awards 2023.

Alan Wake 2 kreeg niet de prijs voor Game of the Year, maar won wel de prijzen voor Best Art Direction, Best Narrative en Best Game Direction van Baldur's Gate III af. Een van de beste momenten tijdens de ceremonie was het optreden van de Finse band die Old Gods of Asgard speelt, genaamd Poets of the Fall. Als een nogal onverwacht neveneffect van dat optreden schoot de populariteit van Old Gods of Asgard omhoog.

 

 

Het maakt niet uit of je je hebt aangesloten bij de bestsellerauteur in zijn nieuwste avontuur of niet, de muziek van Alan Wake 2 is goed genoeg om naar de top van de wereldwijde muzieklijsten te klimmen. Natuurlijk heeft het vervolg op Alan Wake nog veel meer te bieden, want het levert een van de beste survival horror-ervaringen in het genre. De game heeft gisteren zijn laatste update ontvangen, die de langverwachte New Game Plus-modus met een alternatief verhaal en nieuwe videocontent heeft toegevoegd.

Als je je nog moet onderdompelen in het duistere universum van Remedy Entertainment, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een Alan Wake 2 CD-sleutel te kopen tegen de beste prijs.

19.98€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief