Instant Gaming EU
 
 

Alan Wake 2 krijgt een prestatiemodus

Alan Wake 2 krijgt een prestatiemodus

Alan Wake keert binnenkort terug in een nieuw avontuur dat nu al hoge verwachtingen wekt bij de fans van het genre. Een maand voor de release van Alan Wake 2 wijzen alle recensies en informatie over het spel in dezelfde richting: het is Remedy's beste spel tot nu toe. De makers van Control en Quantum Break hebben de spijker op z'n kop geslagen als het gaat om het leveren van een onvergetelijke en meeslepende survival horror-ervaring.

Alan Wake 2 introduceert een nieuw personage in het verhaal, waardoor je de gebeurtenissen in Bright Falls en omgeving vanuit twee verschillende oogpunten kunt beleven. Aan de ene kant arriveert Saga Anderson op de plek om de berichten over vreemde verdwijningen en meer te onderzoeken. Aan de andere kant zit de beroemde schrijver Alan Wake, die al een paar jaar vermist is, gevangen in een alternatieve dimensie met de ergste nachtmerries. Hun onafhankelijke verhalen geven samen vorm aan een nieuw survival horroravontuur dat de fans urenlang aan hun scherm gekluisterd zal houden.

Uitstekende graphics voor een meeslepende ervaring

Remedy heeft de afgelopen 13 jaar aan Alan Wake 2 gewerkt en gezien het resultaat kunnen we er niet blijer om zijn. Het spel heeft niet alleen een spannende verhaallijn, maar geeft de wereld rondom Bright Falls ook weer met indrukwekkende graphics. De ontwikkelaar heeft onthuld dat het spel is ontworpen om op 30fps te draaien, maar spelers kunnen ook een prestatiemodus met verbeterde graphics verwachten als het spel wordt uitgebracht.

“I’m glad to say that Alan Wake 2 will have a Performance mode on PS5 and Xbox Series X. The game has been built from the beginning as a 30fps experience focusing on visuals and ambiance, but somehow we have managed to include a solid Performance mode.”

De details over die Performance-modus moeten nog bekend worden gemaakt, maar als Alan Wake 2 er zo goed uitziet als in de video's die tot nu toe zijn vrijgegeven, zou het wel eens een van de beste games van het jaar kunnen worden, en dat is veel gezegd.

 

 

De release van Alan Wake 2 staat gepland voor 27 oktober, nadat het was uitgesteld om de lanceringsdata van andere populaire games te vermijden. Als je een fan bent van survival horror games, raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om een goedkope Alan Wake 2 CD sleutel te bemachtigen voordat de game uitkomt.

35.77€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief