Alan Wake 2 voegt zeer binnenkort New Game Plus toe

Alan Wake 2 voegt zeer binnenkort New Game Plus toe

Alan Wake 2 is een van de beste horrorgames van 2023. Het brengt niet alleen de iconische romanschrijver terug in een nieuw avontuur, maar breidt de franchise ook uit met een nieuw personage en twee spannende verhalen. De game werd in oktober met groot succes uitgebracht en is zelfs genomineerd voor verschillende categorieën bij The Game Awards, waaronder Game of the Year, Best Narrative en meer. De spannende ceremonie wordt over een paar dagen gehouden en dan zullen we eindelijk weten of Alan Wake 2 of Baldur's Gate III meer prijzen krijgt.

Het uitdagender maken

Alan Wake 2 is een veelgeprezen game die een unieke horrorervaring biedt en Remedy Entertainment is van plan om deze uit te breiden met nieuwe content. De toevoeging van een New Game Plus modus werd een tijdje geleden aangekondigd. Deze biedt je niet alleen een nieuwe kans om beide verhalen te verkennen, maar voegt ook een alternatief verhaal en een gameplaymodus met een hogere moeilijkheidsgraad toe. Het officiële Alan Wake account op X heeft laten weten dat de modus eraan komt en dat je er deze maand al van zou moeten kunnen genieten.

 

 

Verder blijft Remedy werken aan verschillende DLC's voor Alan Wake 2. Night Springs laat je enkele andere personages uit de serie spelen die zijn ondergedompeld in op zichzelf staande afleveringen van een fictieve tv-show. The Lake House brengt Alan Wake en Saga Anderson terug in een nieuw avontuur. Beide uitbreidingen staan gepland voor een release in 2024.

Je hoeft niet te wachten tot Alan Wake 2 het Spel van het Jaar 2023 wordt om de beste deals voor Alan Wake 2 PC-sleutels te bekijken met onze prijsvergelijker en je onder te dompelen in een werkelijk spannende horrorervaring.

34.34€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief