Alan Wake 2 krijgt gratis DLC

Alan Wake 2 krijgt gratis DLC

De terugkeer van de bestsellerauteur, een paar jaar na zijn mysterieuze verdwijning, heeft alle fans enthousiast gemaakt. Alan Wake 2 wordt ongetwijfeld zo'n game die de fans van het genre niet snel zullen vergeten. Het nieuwe survival horror-avontuur van Remedy laat spelers Bright Falls opnieuw bezoeken en zich onderdompelen in een nachtmerrieachtige wereld waar niets is wat het lijkt. De introductie van Saga Anderson als nieuw personage in de serie voegt een andere dynamiek toe aan Alan Wake 2 en biedt twee elkaar aanvullende en verweven verhaallijnen. De uiteindelijke uitkomst moet nog worden onthuld, maar de vooronderstellingen zijn spannend genoeg voor de fans om erg enthousiast te zijn.

Post-launch inhoud

Maar de aanstaande release van Alan Wake 2 zal niet het einde van het verhaal zijn. Remedy Entertainment heeft onthuld dat het spel na de lancering extra DLC zal krijgen. Alan Wake 2's Creative Director Sam Lake heeft in een recent interview laten weten dat deze DLC belangrijk en gratis zal zijn voor alle spelers.

“We do have free DLC drops coming and they are pretty significant. I’m expecting us to be going more into detail pretty soon after the game is out, but all of that will be free for everyone who gets the game.”

De post-launch content voor Alan Wake 2 zal ook twee betaalde uitbreidingen bevatten. Het is nog niet bekend of deze nieuwe personages en zijverhalen zullen bevatten, of een voortzetting van de hoofdverhaallijn zullen zijn.

 

 

Na het aanvankelijke uitstel van de releasedatum komt Alan Wake 2 eindelijk uit op 27 oktober 2023. Met een spannende combinatie van onderzoek en overlevingsmechanismen zal het nieuwe verhaal je opnieuw tegen buitenaardse verschrikkingen opzetten in een spannend avontuur. Als je wilt weten wat er met de gelijknamige schrijver is gebeurd, moet je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste aanbiedingen voor Alan Wake 2 codes te bekijken.

34.34€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief