De nieuwste trailer van Alan Wake 2 brengt de schrijver in de schijnwerpers

De nieuwste trailer van Alan Wake 2 brengt de schrijver in de schijnwerpers

Alan Wake 2 zal aanzienlijk verschillen van zijn voorganger in de serie door de toevoeging van een nieuw personage. Als nieuwkomer zal FBI-agent Saga Anderson de situatie in Bright Falls op een nieuwe manier benaderen. Hoe meer ze de vreemde gebeurtenissen in het stadje onderzoekt, hoe meer ze wordt ondergedompeld in een bovennatuurlijke horrorwereld in een verhaal dat is gekoppeld aan de gebeurtenissen in de vorige Alan Wake-game. Maar het vervolg op de veelgeprezen horrorthriller van Remedy Entertainment biedt ook ruimte om het verhaal van de schrijver voort te zetten met hem als hoofdpersoon.

Zowel Alan als Saga krijgen te maken met hun eigen verhaallijnen, die op een gegeven moment zeker in elkaar zullen overlopen. De bestseller-griezelromanschrijver is de afgelopen 13 jaar vermist geweest en we zullen merken dat hij gevangen zit in de Dark Place, een alternatieve dimensie die de thuisbasis is van de ergste nachtmerries.

Survival horror is de naam van het spel

In tegenstelling tot zijn voorganger is Alan Wake 2 een survival horror spel dat de nadruk legt op het horror aspect van het verhaal. De nieuwste video van het spel, die onlangs werd getoond op de Gamescom 2023, werpt enig licht op het type gameplay waarvan de fans zullen genieten als het spel wordt uitgebracht. Het combineert live-action beelden met gameplay cutscenes waarin Alan en Saga op een zeer snelle manier omgaan met hun respectievelijke omstandigheden.

 

 

Hoewel het ten zeerste aan te raden is om de originele Alan Wake te bekijken om de oorsprong van het verhaal in het aankomende spel volledig te begrijpen, heeft Remedy Entertainment bevestigd dat dit niet nodig is om Alan Wake 2 met plezier te kunnen spelen. In elk geval kun je onze prijsvergelijker gebruiken om goedkope Alan Wake en Alan Wake 2 codes te krijgen in de aanloop naar de release van het nieuwe spel. Je hebt meer dan genoeg tijd om het eerste avontuur te voltooien, want de lancering van Alan Wake 2 is uitgesteld tot 27 oktober 2023.

34.85€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief