De tweede DLC van Alan Wake 2 verschijnt dit najaar

De tweede DLC van Alan Wake 2 verschijnt dit najaar

Alan Wake 2 is een van de beste titels van 2023. Het veelgeprezen horroravontuur van Remedy is bekroond om zijn diepgaande verhaal, kunst, muziek en spelregie en het levert een meeslepende ervaring die veel fans heeft geboeid. Het vervolg op de originele Alan Wake brengt de schrijver terug in een avontuur waarin ook Saga Anderson als hoofdpersoon wordt geïntroduceerd, wat twee verschillende verhalen oplevert die met elkaar verstrengeld raken. De terugkeer naar het stadje Bright Falls zet nieuwe gebeurtenissen in gang en laat je opgaan in een nieuw avontuur door de connectie van deze plek met de Dark Place. Spannende actie, mysteries om op te lossen en een angstige en beklemmende sfeer zijn de hoogtepunten van een avontuur dat om de een of andere reden niet zo succesvol is geweest als het had moeten zijn als het gaat om het aantal verkochte exemplaren.

 

 

Ontwikkelaar Remedy heeft de game al uitgebreid met extra content, namelijk een eerste uitbreiding genaamd Night Springs, die een nieuwe ervaring introduceerde door middel van de op zichzelf staande afleveringen van een fictieve tv-show. Een tweede uitbreiding werd al eerder aangekondigd en deze zal de Expansion Pass van het spel compleet maken.

Het huis aan het meer

De aankomende tweede uitbreiding voor Alan Wake 2 is The Lake House, een DLC die een nieuwe verhaallijn introduceert over een geheime onderzoeksfaciliteit van de overheid waar enkele experimenten zijn misgelopen met onverwachte resultaten. Tot nu toe weten we alleen dat de release gepland stond voor dit jaar, maar Remedy heeft bevestigd dat de uitbreiding volgend jaar met Halloween komt, samen met de fysieke edities van het spel.

Als je op zoek bent naar een spannende horrorervaring, raden we je ten zeerste aan om dit spel een kans te geven. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkope Alan Wake 2 digitale code te kopen voor het platform van je keuze en je vandaag nog in het paranormale universum te storten. Houd er ook rekening mee dat Remedy, als Control je bevalt, al manieren bedenkt om beide universums in toekomstige content met elkaar te verbinden en zo een diepere ervaring te bieden die verder gaat dan de grenzen van deze wereld.

17.58€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief