BG PPC IG EN
 
 

Alan Wake 2 is uitgesteld

Alan Wake 2 is uitgesteld

De Alan Wake serie is niet voor iedereen weggelegd, maar degenen die op zoek zijn naar een spannend en meeslepend horrorverhaal dat zich verdiept in het bovennatuurlijke, zullen de games zeker tot hun favorieten rekenen. Het idyllische leven van de getroebleerde romanschrijver in Bright Falls was niet wat hij verwachtte, en het veranderde al snel in een nachtmerrie die verwant is aan de verhalen uit zijn boeken. Nu staat een nieuwe aflevering op het punt om uit te komen met Alan Wake 2, maar het lijkt erop dat het aankomende deel in de cult-horrorserie ook last heeft van een aantal onverwachte problemen.

Een kleine vertraging om rommel te voorkomen

Ontwikkelaar Remedy Entertainment heeft via Twitter aangekondigd dat de release van Alan Wake 2 10 dagen later zal plaatsvinden dan verwacht. Oorspronkelijk stond de lancering van het spel gepland voor 17 oktober en nu zal het op 27 oktober te spelen zijn. De redenen achter die beslissing hebben waarschijnlijk veel te maken met het enorme aantal interessante titels dat die maand uitkomt, waaronder Cities: Skylines II, Lords of the Fallen en meer.

 

 

Naast deze aankondiging heeft Remedy onthuld dat we recht hebben op meer nieuws over Alan Wake 2 tijdens de Gamescom, dus je kunt over een paar dagen een nieuwe video en wat sappige informatie over het vervolg op Alan Wake verwachten.

Als je je exemplaar van het spel nog niet hebt voorbesteld, kun je de beste aanbiedingen voor Alan Wake 2 PC-sleutels al vinden met onze prijsvergelijker om een Ornate Revolver Skin voor Alan en een Survival Resources Pack voor Saga als bonus vrij te spelen. Vergeet niet dat Remedy geen fysieke exemplaren van het spel uitbrengt. Daarom zal het alleen beschikbaar zijn op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S als digitale kopie.

35.96€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief