De uiteindelijke pc-eisen voor Alan Wake 2 zijn niet van deze wereld

De uiteindelijke pc-eisen voor Alan Wake 2 zijn niet van deze wereld

Alan Wake 2 is aanstaande vrijdag eindelijk speelbaar en alle fans van de serie zijn klaar om zich onder te dompelen in het nieuwe avontuur met de beroemde schrijver in de hoofdrol. Het spel brengt veel nieuwigheden naar de franchise, waaronder een nieuw personage en een verhaallijn die is verdeeld in twee afzonderlijke maar elkaar aanvullende plots. Of je nu speelt als Saga Anderson of Alan Wake zelf, je krijgt te maken met nieuwe bedreigingen terwijl je probeert de mysteries van Bright Falls te ontrafelen en wat er achter het stadje ligt.

De beste graphics hebben een prijs

Remedy Entertainment heeft al veel gameplaybeelden laten zien en het ziet er geweldig uit. Er hangt echter een prijskaartje aan het uitstekende grafische niveau van Alan Wake 2. De uiteindelijke systeemeisen waaraan je pc moet voldoen om het spel te kunnen draaien zijn onthuld en ze zijn nog veeleisender dan we ons hadden voorgesteld, vooral voor degenen die het spel willen spelen met Ray Tracing ingeschakeld op hogere resoluties. Beginnend bij een krachtige GeForce RTX 2060/Radeon RX 6600 om het spel op Minimum te draaien, gaan de vereisten omhoog naar een GeForce RTX 4070/Radeon RX 7800 XT als je het spel op Ultra wilt spelen, en Alan Wake 2 is nog veeleisender met Ray Tracing ingeschakeld.

 

 

Met deze vereisten in gedachten moet je misschien je PC upgraden als je het spel binnen een paar dagen wilt spelen. Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een next-gen console. Alan Wake 2 draait met 20 fps en 4k op zowel de PlayStation 5 als de Xbox serie X/S, maar je kunt ook de prestatiemodus proberen om het spel met 60 fps te spelen.

Of je Alan Wake 2 nu op pc of console wilt spelen, je kunt het beste onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals voor Alan Wake 2 CD keys voor het platform van je keuze te bekijken. Hoe goedkoper je het spel krijgt, hoe meer geld je kunt uitgeven aan dingen zoals het upgraden van je PC.

34.21€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief