Eneba COM
 
 

De New Game Plus-modus van Alan Wake 2 bevat enkele verrassingen

De New Game Plus-modus van Alan Wake 2 bevat enkele verrassingen

Alan Wake 2 brengt niet alleen een iconisch personage in het horrorgenre terug in de strijd, maar heeft ook de beste graphics van alle games die onlangs zijn uitgebracht. Natuurlijk hebben de hoogwaardige graphics een prijs en moet je misschien je pc upgraden als je het spel op Ultra-instellingen wilt spelen. Maar welke grafische modus je ook kiest, Alan Wake 2 is om vele andere redenen een plek in je videogamebibliotheek waard.

De game volgt twee verschillende verhaallijnen en beide zijn spannende benaderingen van de bovennatuurlijke en angstaanjagende wereld die achter je ooghoeken ligt als je Bright Falls bezoekt. Of je nu gevangen zit in de Dark Place als Alan Wake, of mysterieuze gebeurtenissen in het stadje onderzoekt als Saga Anderson, Alan Wake 2 zal je urenlang aan je scherm gekluisterd houden en je achterlaten op zoek naar meer.

 

 

Een alternatief verhaal

Ontwikkelaar Remedy Entertainment wil je een nieuwe laag complexiteit in het spel bieden en Alan Wake 2 verder uitbreiden dan je eerste keer spelen. De studio heeft bevestigd dat het een New Game Plus-modus zal uitbrengen die je tweede run veel spannender zal maken dan je zou denken. In deze modus krijg je toegang tot een hogere moeilijkheidsgraad en begin je het spel helemaal opnieuw terwijl je alle upgrades en wapens behoudt die je hebt vrijgespeeld tijdens je vorige playthrough. De meest interessante toevoeging van New Game Plus is dat het een "nieuw alternatief verhaal bevat, inclusief nieuwe Manuscript-pagina's en nieuwe videocontent".

 

 

New Game Plus zal niet beschikbaar zijn in Alan Wake 2 bij de lancering en zal later worden toegevoegd. Het is moeilijk te raden welke richting dat "alternatieve verhaal" opgaat in Alan Wake 2, want Remedy houdt er meestal van om spelers te verrassen in zijn games. Je komt achter het antwoord als je onze prijsvergelijker gebruikt om een goedkope Alan Wake 2 CD-sleutel te kopen en het spel vandaag nog te spelen.

35.73€
Alan Wake 2
Alan Wake 2
  • Officiële website : Alan Wake 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Epic Games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 oktober 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief