Eneba COM
 
 

Armored Core VI verhaaltrailer is uit

Armored Core VI verhaaltrailer is uit

Als je aan de Armored Core-serie denkt, is het verhaal niet het eerste waar je aan denkt, en dat is iets wat bij alle ongelooflijk populaire franchises van FromSoftware gebeurt. De actie komt altijd op de eerste plaats bij games als Armored Core VI: Fires of Rubicon en de reden daarvoor is heel eenvoudig: de game bevat ongelooflijk verslavende mecha-gevechten die je adrenaline laten pompen. In feite is het moeilijk om iets over het verhaal in het spel te zeggen met de informatie uit de verhaaltrailer die gisteren is verschenen.

Een excuus om het spel te laten zien

Armored Core VI: Fires of Rubicon verhaaltrailer onthult heel weinig (of misschien wel te veel) over het verhaal in het spel. Een groep mecha's met getallen als naam vecht tegen een gigantische tankrobot, hoe ze één voor één worden uitgeschakeld tot er één overlevende is: 621. De gebeurtenissen in het spel vinden mogelijk plaats na wat er in de video te zien is, met 621 als hoofdpersoon, of misschien ook niet, het is moeilijk te zeggen als het van de makers van Dark Souls komt. Maar één ding is wel duidelijk: de filmscènes in de video zijn spectaculair en belichten veel aspecten van de gameplay die we konden ontdekken in de oorspronkelijke presentatievideo voor Armored Cores VI: Fires of Rubicon.

 

 

Onze mecha's lijken een lage bepantsering te hebben, energieschilden om vijandelijk vuur af te leiden, verschillende wapens om uit te kiezen, waaronder enorme miniguns en meerdere raketwerpers, en een ongelooflijk hoge wendbaarheid om over het slagveld te navigeren terwijl je vijandelijke projectielen ontwijkt. Dat is genoeg om Armored Core VI: Fires of Rubicon het waard is om goed naar te kijken, maar als we al die details even buiten beschouwing laten en ons richten op de video, is het duidelijk dat degenen die het spel een kans geven een ongelooflijke ervaring tegemoet gaan.

Met de release van het spel gepland voor 25 augustus raden we je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken als je een Armored Core VI: Fires of Rubicon CD sleutel tegen de beste prijs voor de release en ontdek het verhaal van 621 zodra het spel beschikbaar is om te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief