Kinguin HP
 
 

Black Ops - Cold War Seizoen 2 brengt een nieuwe Zombies modus

Black Ops - Cold War Seizoen 2 brengt een nieuwe Zombies modus
23 feb. 2021 12:00

Call of Duty: Black Ops - Cold War heeft vrij snel succes geboekt. Hoewel dit niet ongewoon kan worden genoemd door de enorme hoeveelheid fans die de Call of Duty licentie heeft, is de ervaring die het spel biedt geweldig, en de populariteit is ook toegenomen door het massale aantal spelers dat Call of Duty: Warzone met zijn gratis battle royale gameplay naar de serie brengt. Het is dan ook geen wonder dat nu het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops - Cold War op het punt staat te eindigen iedereen staat te popelen om alle nieuwigheden uit te proberen die seizoen 2 naar het spel brengt.

Call of Duty: Black Ops - Cold War Seizoen 2 begint op 25 februari en het komt met vier nieuwe operators, uitdagingen, prestige levels, en meer, maar een van de interessantste toevoegingen aan het spel wordt Outbreak, een gloednieuwe open-wereld Zombies ervaring. Ontwikkelaar Treyarch heeft een video gepubliceerd die veel details onthult over deze gameplay mode die over slechts een paar dagen beschikbaar komt.

 

 

In Outbreak maak je deel uit van een peloton soldaten dat belast is met het sluiten van een reeks ruimte-tijd anomalieën. Je zult verschillende doelstellingen moeten voltooien terwijl je probeert jezelf in leven te houden, maar dat zal niet zo gemakkelijk zijn als je denkt, want door die portalen komen tal van zombies de kaart binnen. Outbreak combineert de grootste multiplayer kaarten in het spel met zombies om een gloednieuwe gameplay ervaring te brengen in Call of Duty: Black Ops - Cold War. Nieuwe zombiesoorten, voertuigen, en andere nieuwigheden maken deel uit van wat deze nieuwe gameplay mode te bieden heeft en je zult ervan kunnen genieten zonder iets extra's te hoeven betalen, want het komt als een gratis toevoeging voor iedereen die het spel bezit.

Als je bereid bent Call of Duty: Black Ops - Cold War eens te proberen, kun je de beste prijs om het spel te kopen vinden in onze vergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief