Speel gratis Black Ops: Cold War Zombies

Speel gratis Black Ops: Cold War Zombies

Call of Duty: Black Ops - Cold War heeft een zeer goede ontvangst gehad en er zijn al veel spelers die van het spel genieten, maar er zijn er nog meer die hun deel van de Call of Duty actie willen hebben zonder ervoor te hoeven betalen. Warzone wordt nog populairder dan de hoofdgames in de serie, en de free-to-play battle royale heeft op dit moment veel aanhangers. Activision probeert meer spelers aan te trekken om Call of Duty: Black Ops - Cold War te kopen en de beste manier om dat te doen is om de verschillen tussen beide games te benadrukken. Onlangs waren Call of Duty: Black Ops - Cold War multiplayer maps en functies voor beperkte tijd gratis beschikbaar. Nu is het de beurt aan de Zombies, een speltype dat al een klassieker is geworden in de Call of Duty-serie en dat spelers uitdaagt met intense gevechten tegen ondode wangedrochten.

Volgens een blogpost op de officiële website van Call of Duty: Black Ops - Cold War zal de Zombies-beleving in het spel op alle platforms voor iedereen beschikbaar zijn tijdens een evenement dat loopt van 14 tot 21 januari. Tijdens de gratis week heeft iedereen toegang tot de speltypen Die Maschine en Cranked, die twee verschillende benaderingen van het zombiethema bieden. Op de eerste zullen vier spelers proberen een zombie-aanval zo lang mogelijk te overleven, maar Cranked is iets frenetieker, omdat het vereist dat je zombies achter elkaar doodt voordat een timer afloopt. Onslaught is een derde speltype voor twee spelers dat ook tijdens dit evenement beschikbaar is, maar alleen voor PlayStation-spelers.

 

 

Zombies biedt veel actie en een andere benadering van de gameplay in Call of Duty: Black Ops - Cold War en je moet het zeker proberen als je Warzone speelt. Als je besluit het spel te kopen nadat je het hebt geprobeerd, vergeet dan niet onze vergelijker te bezoeken om het te vinden voor de beste prijs.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief