Black Ops - Cold War Multiplayer is voor beperkte tijd gratis

Black Ops - Cold War Multiplayer is voor beperkte tijd gratis

De recente lancering van het Seizoen 1 van Call of Duty: Black Ops - Cold War heeft heel wat spelers aangetrokken. Alle spelers die het spel al hebben, stonden te popelen om zich te vermaken met de toevoeging van meer kaarten en functies, en nu kunnen ze het opnemen in intense multiplayergevechten door middel van een grotere verscheidenheid aan gameplay-modi. Maar de spelers die Call of Duty: Black Ops - Cold War niet hebben, maar wel van Warzone houden, hebben eindelijk de integratie van elementen van de nieuwe shooter in het free-to-play battle royale spel gezien. Activision maakt van deze gelegenheid gebruik om te proberen de verkoop van het spel te stimuleren. Om de lancering van het Seizoen 1 te vieren kan elke speler nu toegang krijgen tot Call of Duty: Black Ops - Cold War multiplayer.

Je hebt nu toegang tot de multiplayer playlists van Call of Duty: Black Ops - Cold War voor een hele week, of je het spel nu gekocht hebt of niet. Het gratis evenement is gisteren begonnen en loopt tot 24 december op alle platformen en is verdeeld in twee delen. Het eerste deel duurt tot volgende maandag en biedt Domination, Team Deathmatch, Nuketown Holiday en 2v2 Gunfight aan, evenals de twee nieuwe maps van Seizoen 1. Daarna, van maandag de 21e tot en met donderdag de 24e, wordt het vuurteam ingezet: Dirty Bombs, Prop Hunt en Combined Arms: Hardpoint zal zich bij de lijst met beschikbare speellijsten voegen.

 

 

Dit is een zeer goede gelegenheid om te proberen wat Call of Duty: Black Ops - Cold War multiplayer te bieden heeft en te weten te komen of het spel het waard is voor jou. Je krijgt tijdens het evenement ook dubbele XP en weapon XP. Als je zoals gewoonlijk besluit om Call of Duty: Black Ops - Cold War te kopen, hoef je alleen maar naar DLCompare te gaan om het spel voor de beste prijs te vinden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief