Outbreak mode krijgt een nieuwe kaart in Black Ops - Cold War

Outbreak mode krijgt een nieuwe kaart in Black Ops - Cold War

De toevoeging van een zombies modus aan Call of Duty spellen is iets dat niemand jaren geleden geraden zou hebben. Gelukkig genoeg waren de ontwikkelaars dapper genoeg om het in het spel te introduceren en nu is het een gebruikelijke toevoeging aan de meeste spellen in de serie en ook een van de favorieten van de spelers. Hoewel er door de jaren heen verschillende benaderingen van het zombies-thema zijn geweest, is de ervaring die in Call of Duty: Black Ops - Cold War is opgenomen een van de spannendste. Outbreak neemt de spelers mee naar een door zombies geteisterde zone, waar ze bepaalde doelstellingen moeten voltooien terwijl ze de monsters op afstand moeten houden.

Outbreak spelen gebeurt op een van de drie verschillende kaarten uit de Fireteam mode die voor deze specifieke ervaring zijn aangepast, waaronder Alpine, Golova, en Ruka. Maar de populariteit van de zombies' modus in Call of Duty: Black Ops - Cold War blijft toenemen, en ontwikkelaar Treyarch heeft via Twitter een gloednieuwe kaart voor Outbreak geplaagd.

 

 

De beelden zullen vrij bekend zijn voor wie Call of Duty: Black Ops - Cold War bezit, want ze doen denken aan Sanatorium, de vierde Fireteam kaart die nog over is, maar we zijn er zeker van dat je er zelf wel uit zult komen, want ze zal waarschijnlijk al heel snel in het spel beschikbaar zijn. Het tweede seizoen van Call of Duty: Black Ops - Cold War heeft veel extra inhoud en mogelijkheden naar het spel gebracht, en het is nogal een verleidelijke optie voor die spelers die voor het eerst met de Call of Duty franchise in aanraking kwamen via Warzone, de gratis te spelen battle royale ervaring gebaseerd op Call of Duty: Modern Warfare.

 

 

We moedigen je aan om Warzone eerst te proberen voor je Call of Duty: Black Ops - Cold War koopt. Het laatste biedt een completere ervaring met een grote verscheidenheid aan multiplayer modes en single-player missies, maar de battle royale is gratis.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief