Warzone en Black Ops - Cold War krijgen een nieuwe update

Warzone en Black Ops - Cold War krijgen een nieuwe update

Call of Duty: Warzone seizoen 2 ging een tijdje geleden van start, op 25 februari om precies te zijn. De free-to-play battle royale heeft nu zijn mid-season update gekregen, die bepaalde aspecten van het spel verbetert, naast het brengen van nieuwe inhoud.

Een van de voornaamste kritieken die spelers op Warzone hebben, vooral diegenen die ook Call of Duty: Black Ops - Cold War bezitten, gaat over de nogal enorme ruimte die het spel inneemt. De gisteren uitgezette update verlaagt die aanzienlijk. Op papier neemt de update zelf ruim 50 GB in beslag, wat verre van licht lijkt, maar eenmaal gedownload zie je het totale gewicht van je spel voldoende afnemen om ruimte te maken voor andere dingen op je harde schijf. De hoeveelheid vrijgekomen ruimte op elk platform is als volgt:

 

Op PS4 en PS5: 10,9 GB voor Warzone alleen of 30,6 GB voor Warzone en Modern Warfare.

Op Xbox One en Xbox Series X / S: 14,2 GB voor Warzone alleen of 33,6 GB voor Warzone en Modern Warfare.

Op de PC: 11,8 GB voor Warzone alleen of 30,6 GB voor Warzone en Modern Warfare.

 

Samen met deze verandering introduceert de update ook inhoud voor Call of Duty: Black Ops - Cold War, waaronder een nieuwe operator, Wolf. Je kunt hem nu al vrijspelen in de winkel, en een andere, Rivas, zou even later moeten komen. Volgens Treyarch moeten later deze week nog enkele andere nieuwe functies komen, maar er zijn er al genoeg beschikbaar, zoals de embleemvitrine, de optie "Stel in als favoriet" om klassen te selecteren in quick equip, en tenslotte de mogelijkheid om operator modellen te inspecteren in de lobby. Een heleboel bugfixes en diverse verbeteringen vergezellen deze nieuwe functies.

 

 

Je kunt de volledige patch notes, inclusief de komende inhoud, hier lezen. Als je Call of Duty: Black Ops - Cold War niet hebt, aarzel dan niet om onze prijsvergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief