Het eerste seizoen van Black Ops - Cold War is aangekondigd

Het eerste seizoen van Black Ops - Cold War is aangekondigd

Call of Duty: Black Ops - Cold War is een hit onder de fans van de licentie. Heel wat spelers hebben de Modern Warfare verlaten om het nieuwe spel te spelen en hebben veel plezier met de nieuwe content. Maar er zijn nog meer spelers die wachten op 16 december, want dat is de datum waarop de nieuwe first-person shooter van Treyarch en Raven Software wordt geïntegreerd met Call of Duty Warzone. De free-to-play battle-royale versie van Modern Warfare krijgt extra content en nieuwe maps en je krijgt inzicht in wat voor content er volgende week komt dankzij de aankondigingsvideo voor Call of Duty: Black Ops - Cold War Season One.

Hoewel het een filmische trailer is, die geen enkele vorm van gameplay laat zien, plaagt het Rebirth Island, dat een nieuwe map is die in Warzone beschikbaar komt en waarschijnlijk veel overeenkomsten zal hebben met de Alcatraz map van Blackout, zodat je intense gevechten van dichtbij en veel plezier kunt verwachten. Het andere belangrijke ding dat in Call of Duty: Black Ops - Cold War Season One wordt onthuld, is de nieuwe operator die naar het spel komt. Zijn naam is Vikhor "Stitch" Kuzmin en de leider van het Nova 6-project, dat tot doel heeft een dodelijk gas te ontwikkelen. Het project werd 20 jaar geleden stilgelegd, maar Stitch lijkt de productie van Nova 6 in het geheim voort te zetten met behulp van de faciliteiten op Rebirth Island.

 


Deze toevoegingen en meer komen op 16 december naar Call of Duty: Black Ops - Cold War en Call of Duty Warzone en zullen worden toegevoegd door middel van een gratis update die ook zal dienen om Season One te starten. Meer informatie zal de komende dagen worden onthuld, dus vergeet niet terug te komen om alle nieuwigheden te leren kennen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief