Instant Gaming EU
 
 

Call of Duty: Black Ops 6 teaser en logo onthuld

Call of Duty: Black Ops 6 teaser en logo onthuld

Nadat er talloze geruchten de ronde deden op de sociale media, die allemaal om de schijnwerpers streden met een greintje informatie over de volgende Call of Duty, lijkt het erop dat we nu eindelijk officiële - of in ieder geval echte - details hebben over het aankomende deel in een van 's werelds beroemdste gamereeksen.

Het begon allemaal met verschillende teasers die werden vrijgegeven op het portaal TheTruthLies.com, waarop een groep te zien is die Mount Rushmore, een Amerikaans monument, beklimt om de ogen te bedekken van de beelden van George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln, voormalige presidenten van het land. Sommige kanalen zijn live, terwijl andere offline zijn. We speculeren dat er nieuwe teasers zullen worden vrijgegeven naarmate de tijd verstrijkt.

 

the truth lies

 

Vervolgens onthulden veel lezers van de USA Today dat de kranteneditie van donderdag (23) een advertentie bevatte van een vernielde Mount Rushmore. Het logo van Call of Duty: Black Ops 6 is te zien op het laatste beeldhouwwerk. Toch was dit niet genoeg om aan te geven dat het nieuwe spel inderdaad een Black Ops zou zijn of zelfs dat het de titel met het zesde nummer zou zijn. Andere marketingstukken in de krant USA Today bevestigden echter de naam Call of Duty: Black Ops 6, waarmee een einde kwam aan het mysterie.

 

 

In april kondigde Microsoft een Showcase aan voor 9 juni, gevolgd door een [redacted] Direct. De afbeelding die toen werd vrijgegeven was van een Cerberus, maar het duurde niet lang voordat arendsogen ontdekten dat het om een aankondiging van Activision ging. Veel speculaties begonnen over de vraag of het een Call of Duty zou zijn, maar het was onduidelijk of het een hoofdtitel of een Black Ops titel zou zijn. Nu de USA Today advertentie zijn info heeft afgestemd op de site The Truth Lies, is het meer dan bevestigd dat de Call of Duty van dit jaar inderdaad Call of Duty: Black Ops 6 zal zijn. Ter vergelijking: in 2023 verscheen Call of Duty: Modern Warfare III.

Deze aankondiging bevestigt ook een debat binnen de Call of Duty gemeenschap. Velen discussieerden of Call of Duty: Black Ops - Cold War nu wel of niet de vijfde titel was. Maar omdat de teasers van The Truth Lies blijkbaar verwijzen naar de Cold War-game uit 2020, die meerdere eindes bevatte waarbij de speler kon kiezen om de waarheid te vertellen of te liegen over de antagonist Perseus, geloven fans nu dat Call of Duty: Black Ops - Cold War inderdaad het vijfde deel is en wordt voorafgegaan door Call of Duty: Black Ops 6.

Als je nog steeds twijfels hebt over deze informatie, weet dan dat een officiële aankondiging niet ver weg meer is via de kanalen van Xbox. Een showcase op 9 juni belooft meer details te onthullen over de volgende Call of Duty. Als je in de tussentijd een andere first-party exclusive van Xbox wilt bekijken, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de beste CD-sleutels voor Senua's Saga: Hellblade II, een nieuw spel van Ninja Theory dat onlangs is uitgebracht.

Update: Even nadat het logo was vrijgegeven, bevestigde de officiële Call of Duty-website de informatie en kondigde aan dat de volledige datum wordt onthuld tijdens de Black Ops 6 Direct die direct na de Xbox Game Showcase plaatsvindt op 9 juni om 10 AM PT.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief