Eneba COM
 
 

Call of Duty: Vanguard onthulling komt volgende week donderdag

Call of Duty: Vanguard onthulling komt volgende week donderdag

Hoewel Activision Blizzard ondergedompeld is in een enorme controverse vanwege de rechtszaak die de staat Californië tegen het bedrijf aanspande, kan niets het bedrijf ervan weerhouden het komende spel in de Call of Duty serie aan te kondigen. Het deel van dit jaar wordt op een soortgelijke manier onthuld als Call of Duty: Black Ops - Cold War, want het speelt zich later deze week af in Warzone. Er is tot nu toe nog niet veel onthuld over Call of Duty: Vanguard. We weten dat het spel zich afspeelt rond de Tweede Wereldoorlog periode, dat het een bèta krijgt, en dat is het zo'n beetje. Natuurlijk doen er veel geruchten de ronde over het spel, maar we zullen ongetwijfeld nog veel meer dingen over het spel ontdekken tijdens de officiële onthulling over slechts een paar dagen.

 

 

De officiële verklaring hierover laat geen twijfel bestaan over het schema van het evenement:

 

"At 10:30 AM PT on August 19, the Battle of Verdansk will begin in Call of Duty®: WarzoneTM.

Join the battle and experience the worldwide reveal of Call of Duty: Vanguard live in-game.

Be the first to the fight and be rewarded – report to Warzone and play in any playlist between 9:30 AM and 10:29 AM PT and prepare to participate in a limited-time Double XP, Double Weapon XP, and Double Battle Pass XP event before the battle begins."


Als je een fan bent van Call of Duty maar Black Ops - Cold War speelt in plaats van Warzone, zul je een bezoekje moeten brengen aan de free-to-play battle royale als je Call of Duty: Vanguard uit de eerste hand wilt ontdekken. 

Veel spelers zijn behoorlijk boos op Activision Blizzard vanwege de reactie van het bedrijf op de rechtszaak, en het kan gebeuren dat er tijdens het evenement een of andere vorm van protest of boycot zal plaatsvinden. Toch zal Call of duty: Vanguard zal waarschijnlijk een van de grote onthullingen van 2021 worden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief