Seizoen 3 Reloaded brengt veel nieuwigheden naar Black Ops - Cold War

Seizoen 3 Reloaded brengt veel nieuwigheden naar Black Ops - Cold War

Call of Duty: Black Ops - Cold War heeft helemaal geen gebrek aan inhoud. Het spel bevat tal van verschillende gameplay modes die uitdagend en vermakelijk aanvoelen. Allerlei multiplayer maps, veel cosmetische opties, en wapens om voor je personages vrij te spelen completeren een enorm aanbod dat de meeste fans van de serie, die Call of Duty: Modern Warfare al helemaal vergeten zijn, nu al in de ban heeft. Er zijn nogal wat spelers die in Black Ops - Cold War zijn gestapt nadat ze Warzone hadden geprobeerd, op zoek naar nog meer mogelijkheden als het om multiplayer gaat. Maar Treyarch en raven software zijn niet van plan te stoppen met de extra inhoud en de release van Seizoen 3 Reloaded brengt een heleboel nieuwigheden naar het spel.

Seizoen 3 Reloaded komt zeer binnenkort via een update en het voegt inhoud toe die geïnspireerd is op enkele van de populairste actiefilms uit de jaren '80, zoals Rambo of Die Hard. Beide films dienen als een heel goed excuus om wat wendingen toe te voegen aan een paar klassieke spelstanden in Call of Duty: Black Ops - Cold War, waarbij de spelers met nieuwe situaties worden uitgedaagd. Maar het is nog beter, je kunt John McLane en Rambo als operators vrijspelen zodra het nieuwe seizoen aanbreekt.

 

 

Ben je niet zo van die films en geef je de voorkeur aan wat zombie-dodende actie, dan brengt Seizoen 3 ook het volgende hoofdstuk van Zombie's Outbreak mode, met onder meer het wereldgebeuren Orda encounter, nieuwe artefacten om te ontdekken, aangepaste mod ondersteuning, en meer.

Speel je Warzone, dan laat Seizoen 3 Reloaded je enkele iconische locaties verkennen die geïnspireerd zijn op de Die Hard en Rambo films, zoals het Nakatomi Plaza, overlevingskampen, of zelfs een CIA buitenpost. Een nieuwe Power Grab mode zal ook beschikbaar zijn, evenals nieuwe wapens en meer.

Seizoen 3 Reloaded gaat morgen live voor Call of Duty: Black Ops - Cold War en Warzone.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief