Seizoen 1 brengt 8 multiplayer-maps naar Black Ops - Cold War

Seizoen 1 brengt 8 multiplayer-maps naar Black Ops - Cold War

Een paar dagen geleden lieten we je de verhaaltrailer van Call of Duty: Black Ops - Cold War Season 1 zien, die ons wat inzicht gaf in het soort nieuwigheden dat het naar het basisspel zal brengen als het begint. Hoewel we nog enkele dagen zullen moeten wachten tot de nieuwe content beschikbaar is, heeft Treyarch een nieuwe video gepubliceerd die gameplay footage onthult tijdens de The Game Awards 2020-ceremonie, die gisteren plaatsvond. De video toont Rebirth Island, een gloednieuwe kaart die op 16 december gratis beschikbaar zal zijn voor alle Call of Duty Warzone-spelers.

 

 

De publicatie van de video is vergezeld van verschillende berichten op het officiële Twitteraccount van de studio die wat licht werpen op het soort content dat het eerste seizoen naar Call of Duty: Black Ops - Cold War brengt. Spelers kunnen deelnemen aan multiplayer gevechten door middel van acht nieuwe maps, waaronder The Pines, Raid en Nuketown '84 Holiday voor 6v6 spelers, Game Show, ICBM, U-Bahn en KGB voor 2v2, en Sanatorium voor Fireteam. Maar seizoen 1 brengt ook meer dingen dan alleen de Rebirth Island kaart naar Warzone, en degenen die houden van de free-to-play battle royale zullen de toevoeging zien van een nieuwe gameplay-modus, Resurgence, evenals wapens en operators uit de Koude Oorlog, en andere nieuwigheden. Tot slot, als het doden van zombies je ding is, verwacht dan nieuwe seizoensgebonden uitdagingen, een gesplitst scherm voor 2 spelers en twee nieuwe Onslaught-maps.

 

 

Al deze toevoegingen zijn gratis voor alle Call of Duty: Black Ops - Cold War en Call of Duty: Warzone spelers. Natuurlijk moet je in een paar dagen tijd een behoorlijke update downloaden, ongeacht welke van de twee games je speelt. Er zijn nogal wat spelers die wachten op de multiplayer-update, dus je zult geen problemen hebben om mensen te vinden om mee te spelen als de servers eenmaal klaar zijn.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief