Eneba COM
 
 

Capcom wil jouw hulp bij het maken van DLC voor Dragon's Dogma II

Capcom wil jouw hulp bij het maken van DLC voor Dragon's Dogma II

Dragon's Dogma II heeft een enorme gemeenschap in zijn ban met zijn spannende gameplaymechanieken en unieke verhaal. Het spel heeft de hitlijsten aangevoerd sinds het uitkwam, ondanks enkele technische problemen en spelers die niet erg blij waren met de microtransacties in het spel. De indrukwekkende cijfers bevestigen dit echter en Capcom is al van plan om het spel uit te breiden met extra content en updates uit te brengen om de prestaties van het spel op pc en consoles te verbeteren. De ontwikkelaar is een enquête gestart om de mening van de community te peilen over mogelijke toekomstige DLC voor het spel.

Wat zou jij graag toegevoegd zien aan Dragon's Dogma II?

De enquête bevat verschillende vragen over je algehele tevredenheid met Dragon's Dogma II, maar vraagt ook naar wat voor soort content je graag in de vorm van toekomstige DLC aan de game toegevoegd zou zien. Capcom wil ook weten hoeveel je bereid bent uit te geven aan een uitbreiding. Als beloning voor je deelname aan de enquête krijg je een exclusieve Dragon's Dogma II wallpaper. De enquête loopt tot 21 maart en je kunt hem hier bekijken.

 

 

Capcoms benadering van DLC in Dragon's Dogma II was voor sommige spelers nogal teleurstellend, omdat ze vonden dat veel van de uitbreidingen die in het spel gekocht konden worden, er al gratis bij hadden moeten zitten. De "Art of Metamorphosis"-items, waarmee spelers het uiterlijk van de Arisen in het spel kunnen veranderen, waren het mikpunt van de meeste klachten. De enquête kan de ontwikkelaars de juiste richting wijzen om toekomstige drama's te voorkomen en het spel te laten blijven groeien met het soort content dat de spelers echt willen.

Ondertussen blijft Dragon's Dogma II het favoriete actie-RPG-avontuur van spelers in 2024. Vergeet niet dat onze prijsvergelijker je kan helpen Dragon's Dogma II voor het platform van je keuze tegen de goedkoopste prijs te kopen als je je nog niet bij de Arisen en zijn metgezellen hebt gevoegd in hun nieuwste avontuur.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief