Eneba COM
 
 

Capcom geeft details over de updates voor Dragon's Dogma II

Capcom geeft details over de updates voor Dragon's Dogma II

Dragon's Dogma II is een van de grootste releases van 2024 tot nu toe. Het spel is onlangs met groot succes uitgebracht, maar het is getroffen door een zekere controverse over de aanwezigheid van microtransacties in het spel en een paar technische problemen. Dit heeft de game er echter niet van weerhouden om de verkooplijsten aan te voeren. Sommige spelers hebben al een manier gevonden om de grootste zorg over microtransacties te omzeilen, want er is een mod beschikbaar waarmee je gratis het item kunt krijgen dat Capcom voor geld verkoopt in het spel, waarmee je het uiterlijk van je personage kunt veranderen. De ontwikkelstudio lijkt zich hier niet veel zorgen over te maken en richt zich nu op het proces na de lancering van Dragon's Dogma II. Dit omvat een groot aantal toekomstige updates waarvan de inhoud nu openbaar is gemaakt op het X-account van het spel.

Binnenkort

Dragon's Dogma II krijgt een reeks technische fixes, hoewel de algehele prestaties van de game op alle platforms behoorlijk solide zijn. De toekomstige updates zullen de kwaliteit van DLSS Super Resolution verbeteren, opties toevoegen om Ray Tracing en Motion Blur aan en uit te zetten en een nieuwe optie om de framerate om te zetten van Variable naar 30 FPS. Ook wordt het aantal "Art of Metamorphosis"-items, waarmee spelers het uiterlijk van hun personages kunnen veranderen, verhoogd naar 99. Dit is een oplossing voor een van de grootste klachten van spelers, die vinden dat ze nu erg schaars zijn.

 

 

Capcom reageert met gepaste snelheid op de problemen en zorgen van de gemeenschap en is van plan om het spel ook na deze veranderingen te blijven verbeteren. Het is nog te vroeg om te praten over de mogelijke release van extra content voor Dragon's Dogma II in de vorm van DLC, maar alleen de tijd zal leren of die deur openstaat of niet.

Ondertussen biedt Dragon's Dogma II de spelers een geweldig avontuur met een meeslepend gevechtssysteem dat hen controle geeft over de Arisen en hun Pawns. Met veel volgelingen om te rekruteren, elk met hun eigen vaardigheden en statistieken, en veel manieren om je personage aan te passen en te ontwikkelen, heeft Dragon's Dogma II diepte toegevoegd aan de franchise en is het een zeer aan te bevelen spel om nu te spelen. Natuurlijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken als je een goedkope Dragon's Dogma II code wilt voor het platform van je keuze en vandaag nog een episch avontuur wilt beleven.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief