De wereld van Dragon's Dogma II is realistischer dan je denkt

De wereld van Dragon's Dogma II is realistischer dan je denkt

De hype voor de aankomende release van Dragon's Dogma II is enorm vanwege de unieke mechanica en spannende actie van het spel. Deze nieuwe versie van het klassieke avontuur van Capcom heeft alle verwachtingen overtroffen als het gaat om gameplay. Dragon's Dogma II biedt veel meer dan nog een episch avontuur gericht op het verhaal van de Arisen. Het spel bevat nieuwe gameplaymechanieken, verschillende roepingen om uit te kiezen en een unieke benadering van actiegevechten die ver uitstijgt boven wat spelers hebben ervaren tijdens het spelen van Dragon's Dogma: Dark Arisen.

Een authentieke ervaring

De informatie over Dragon's Dogma II blijft zich maar opstapelen in de aanloop naar de release. Duizenden spelers hebben de afgelopen dagen de verbazingwekkende diepgang van de character creator in het spel uitgeprobeerd, omdat Capcom deze voor iedereen gratis beschikbaar heeft gesteld. Dit is echter niet het enige detail over het spel dat onlangs is onthuld. Dragon's Dogma II regisseur Hideaki Itsuno heeft ook benadrukt dat de wereld van het spel bewoond wordt door meer dan 1000 personages, elk met hun eigen unieke verhalen en motivaties. Dit is een verrassend groot aantal, maar wat nog verrassender is, is dat als je een van hen doodt, ze voor altijd dood blijven.

 

 

In Dragon's Dogma II hebben jouw beslissingen en acties invloed op de gebeurtenissen in het verhaal en in veel gevallen kunnen ze leiden tot de dood van specifieke NPC's. Je kunt er echter voor kiezen om ze actief te beschermen of ze zelfs weer tot leven te wekken als je dat wilt. Dit systeem opent de deur naar een wereld die levend en reactief aanvoelt, wat ook bijdraagt aan een dieper niveau van immersie.

Dragon's Dogma II is veel meer dan een verhaalgedreven hack-and-slash avontuur met geweldige graphics en alle fans kunnen het spel binnenkort zelf uitproberen. De release van het spel staat gepland voor volgende week en je kunt de beste korting op Dragon's Dogma II nu al bekijken met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief