Eneba COM
 
 

Dragon's Dogma II begint zijn reis met een knal

Dragon's Dogma II begint zijn reis met een knal

Na een aantal maanden van ontdekken van de nieuwigheden die Dragon's Dogma II zal brengen aan de franchise van de hand van Capcom, is de releasedag eindelijk hier. De game is morgen eindelijk te spelen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series, en er is een enorme community van spelers die staan te popelen om zelf te proberen wat misschien wel de beste action role-playing game van 2024 wordt. De meerderheid van deze spelers heeft waarschijnlijk de character creator in het spel gedownload en talloze uren besteed aan het aanpassen van het uiterlijk van hun favoriete Arisen. Als alles volgens plan verloopt, verloopt de release morgen zonder incidenten en worden de fans van Dragon's Dogma II binnenkort ondergedompeld in een epische ervaring waarin de Arisen en hun pionnen het in spannende gevechten opnemen tegen monsters en andere vijanden. Alles wijst op een lancering die het begin zal inluiden van een zeer succesvolle carrière van de binnenkort grootste hit van het jaar tot nu toe.

Een warm welkom

In alle recensies van Dragon's Dogma II wordt de game geprezen om zijn gedetailleerde graphics en spannende gameplay. Sommigen wijzen het zelfs aan als het spel dat Elden Ring zal vervangen aan de top van het genre, ook al bieden ze allebei een beduidend ander soort ervaring. Als Capcoms game echter net zo populair wordt als de game van FromSoftware, is dat goed nieuws voor zowel de ontwikkelstudio als de fans van het genre, want dat betekent dat het een game is die het waard is om in elke videogamebibliotheek te staan. Dragon's Dogma II begint zijn carrière met uitstekende recensies van de gespecialiseerde pers en een overweldigende score van 90 op Metacritic voor de PC-versie, met iets lagere scores voor de Xbox Series- en PlayStation-versies.

 

 

Je hebt een high-end pc nodig om van de beste graphics van de game te genieten. Een RAM-geheugen van 16 GB en 100 GB opslagruimte zijn vereist om het spel onder Windows 11 te kunnen spelen. Wat GPU en processor betreft, is het absolute minimum dat je nodig hebt een NVIDIA GeForce GTX 1070 of Radeon RX 5500 XT met een Intel Core i5-10600 of Ryzen 5 3600. Als je voor de aanbevolen specificaties gaat, heb je een NVIDIA GeForce RTX 2080 of Radeon RX 6700 met een Intel Core i7-10700 of Ryzen 5 3600X nodig.

Dit weekend wordt een druk weekend voor veel spelers met de release van Dragon's Dogma II en Rise of the Ronin. Vergeet niet dat de beste bron van goedkope digitale codes voor Dragon's Dogma II onze prijsvergelijker is als je het spel nog niet hebt voorbesteld en morgen samen met de Arisen aan zijn nieuwe avontuur wilt beginnen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief