Eneba COM
 
 

Meer informatie over Dragon's Dogma 2 door Ian McShane woorden

Meer informatie over Dragon's Dogma 2 door Ian McShane woorden

Capcom is de promotie voor Dragon's Dogma 2 aan het opvoeren. Vorige week nog hadden we een video waarin de beste functies van Dragon's Dogma 2 werden uitgelicht, en bovendien heeft Capcom in de aanloop naar de lancering van het spel een hulpmiddel uitgebracht om personages te maken. Er is een recente trend onder gamebedrijven om beroemde Hollywood-acteurs in te huren om hun games te promoten, en natuurlijk laat Capcom deze trend niet onbenut, want ze hebben zojuist een nieuwe video uitgebracht over Dragon's Dogma 2, ingesproken door Ian McShane. Deze naam zal velen bekend of onbekend voorkomen.

 

 

McShane is een Britse acteur die een Golden Globe Award voor Beste Acteur heeft gewonnen. Je herkent hem misschien van zijn rollen in Deadwood en American Gods. In de video bespreekt hij verschillende aspecten van de verhaallijn en de mechanica van Dragon's Dogma 2, verdeeld in drie hoofddelen: The Hero, Two Nations en The Monsters.

Het eerste deel, The Hero, richt zich op het hoofdpersonage dat spelers zullen besturen: De Arisen - Een draak kiest een kampioen die hem uitdaagt, zijn hart verscheurt en een wezen smeedt dat bekend staat als Arisen. Arisen zal ook de kracht hebben om mystieke wezens uit parallelle werelden op te roepen via een kloof en pionnen op te roepen om spelers te helpen bij hun zoektocht.

Het tweede deel bespreekt de twee grote naties in het spel die spelers op hun reis zullen tegenkomen: Het vruchtbare land en een vestingstad, Vermund, en De meedogenloze woestijn.

Het laatste deel gaat over de vijanden en eindbazen in het spel; je zult de machtigste vijanden tegenkomen die alleen in Myth-verhalen voorkomen, zoals Dragon, Minotaur, Medusa, Griffin...

Dragon's Dogma 2 ziet er veelbelovend uit en zit vol potentieel met elke showcase die Capcom geeft. Het spel biedt niet alleen geweldige gevechten, maar de levendige, realistische wereld zal zeker de aandacht van spelers trekken. Het spel komt officieel uit op 22 maart 2024, dus houd het in de gaten. Om er zeker van te zijn dat je de release niet mist, kun je Dragon's Dogma 2 voorbestellen tegen de beste prijs met behulp van onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief