Eneba COM
 
 

Dragon's Dogma 2 character creator dropt voor de officiële release van het spel

Dragon's Dogma 2 character creator dropt voor de officiële release van het spel

Dragon's Dogma 2 is zonder twijfel het meest geanticipeerde spel van maart. Na een onderbreking van 10 jaar sinds Dragon's Dogma, heeft Capcom eindelijk aangekondigd dat ze dit bekende gezicht terugbrengen in de moderne game-industrie. Met de krachtige comeback zijn veel fans enthousiast over de terugkeer van dit spel.

Dragon's Dogma 2 is een aankomend actie-rollenspel, ontwikkeld en uitgegeven door Capcom. Het spel is een vervolg op Dragon's Dogma (2012) en staat gepland voor PlayStation 5, Windows en Xbox Series X/S op 22 maart 2024.

 

 

Nu de fans reikhalzend uitkijken naar de terugkeer van Dragon's Dogma 2, besloot Capcom plotseling om de character creator vervroegd uit te brengen. Hoewel het niet het volledige spel is, kunnen spelers nu van tevoren vrijelijk hun eigen personage maken. Als je een echte RPG-speler bent, zul je zeker uren besteden aan het maken van je personage in het spel voor een zo meeslepend mogelijke ervaring. Als je geïnteresseerd bent, kun je daarom de character creator van tevoren downloaden om die paar uur te besparen en meteen in het spel te springen als de officiële versie uitkomt. En maak je geen zorgen, als je eenmaal je personage hebt gemaakt, kun je je personage overzetten naar de volledige game als die op 22 maart uitkomt, dus het is zeker geen tijdverspilling.

Dragon's Dogma 2 heeft een zeer diepgaande karaktercreatie, spelers krijgen vijf slots voor hun Arisen en hun Main Pawn. Met Arisen kunnen spelers kiezen uit verschillende rassen, van mens tot beest, hun uiterlijk aanpassen en verschillende roepingen selecteren, variërend van krijger, boogschutter, magiër tot dief. Wat betreft je Main Pawn metgezel, hebben spelers de optie om hun neigingen te kiezen, zoals: goedhartig, kalm,...


 

Op dit moment hebben veel mensen op verschillende sociale mediaplatforms deze Character Creator gedownload en al verschillende unieke en grappige personages gemaakt. Als je geïnteresseerd bent, kun je deze versie nu gratis downloaden op de officiële Dragon's Dogma 2 website om een personage te maken dat bij je past.

Er resten nog maar een paar weken voor de langverwachte lancering van Dragon's Dogma 2 op 22 maart 2024. Je kunt Dragon's Dogma 2 nu al voor de beste prijs pre-orderen met behulp van dLcompare's prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief