Eneba COM
 
 

Er komt mogelijk een Dragon's Dogma 2 demo aan

Er komt mogelijk een Dragon's Dogma 2 demo aan

De verwachtingen rond Dragon's Dogma 2 zijn de afgelopen maanden met sprongen gestegen. Capcom heeft veel details onthuld over de functies in het vervolg op het klassieke hack-and-slash-avontuur en er staan er nu genoeg te popelen om het spel te spelen. De release van Dragon's Dogma 2 staat officieel gepland voor 22 maart 2024, maar de fans krijgen misschien de kans om het spel al voor de release gratis uit te proberen.

Demo leak

Het is nog niet officieel, maar alles wijst erop dat er een demo van Dragon's Dogma 2 beschikbaar is om de aankomende actie-RPG gratis uit te proberen. De informatie over de demo komt van Steam en is gevolgd door SteamDB. Er is geen informatie over het soort content dat in de demo aanwezig zal zijn en of deze alleen voor de release beschikbaar zal zijn, maar er bestaat geen twijfel over dat de demo een warm onthaal zal krijgen van de fans van Dragon's Dogma, die zeker gebruik zullen maken van zo'n kans om het vervolg uit te proberen.

Als je ondertussen meer wilt weten over Dragon's Dogma 2, kun je kijken naar een video over de Fighter, een van de roepingen die je Arisen in het spel kunnen kiezen, die onlangs is uitgebracht via IGN. De video laat de indrukwekkende melee vaardigheden van de Fighter zien en zijn unieke gameplaystijl die past bij degenen die gevechten graag van dichtbij meemaken.

 

 

Vergeet niet dat je een Dragon's Dogma 2 spelcode voor de beste prijs kunt pre-orderen met onze prijsvergelijker als je het vervolg op de iconische klassieker op dag één wilt ontdekken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief