Remnant 2 bevestigt dat het een van de hits van het jaar is

Remnant 2 bevestigt dat het een van de hits van het jaar is

De goede cijfers van Remnant 2 laten zien dat het spel nu al kan worden beschouwd als de grote verrassing van 2023. Dit jaar is vooral goed geweest als het gaat om grote videogame releases. Titels als Hogwarts Legacy, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en Star Wars Jedi: Survivor hebben de verwachtingen verpulverd. Starfield en Baldur's Gate III moeten zich nog bij de club voegen. Maar er zijn een paar verrassingen onder de bestsellers van het jaar, en Remnant 2 hoort daar zeker bij.

Een verdiend succes

Uit een publicatie op de officiële website van het spel blijkt dat Remnant 2 al meer dan een miljoen keer is verkocht. Het actie RPG-avontuur van Gunfire Games heeft slechts een week nodig gehad om dat aantal te bereiken. Het interessantste aan dat aantal is dat de meeste exemplaren in de afgelopen vier dagen zijn verkocht, wat laat zien dat de populariteit van het spel exponentieel toeneemt terwijl dit artikel wordt geschreven. Remnant 2 heeft de hitlijsten op Steam aangevoerd als het op één na meest gespeelde spel op Steam (CS: GO telt niet echt mee, want dat staat verrassend genoeg altijd op de eerste plaats).

Deze cijfers blijven ver achter bij die van zijn voorganger en bewijzen dat Gunfire Games erin is geslaagd om de spelervaring naar een nieuw niveau te tillen. Het dystopische multiversum van de game, de spannende Souls-achtige gevechten, de coöperatieve modus, meerdere klassen en het unieke verhaal geven vorm aan een ervaring die veel spelers heeft verleid.

 

 

Remnant 2 heeft ieders verwachtingen overtroffen, inclusief die van de uitgever. Gearbox Software heeft graag bevestigd dat ze "ongelooflijk trots zijn op het Gunfire-team en iedereen hier bij Gearbox Publishing die deze titel tot leven heeft gebracht."

Als je van plan was om de komende weken iets anders te gaan spelen, kun je misschien beter twee keer nadenken en onze prijsvergelijker gebruiken om Remnant 2 goedkoop te kopen. Het spel heeft niet alleen een zeer betaalbare prijs, maar de ervaring die het levert is elke cent waard.

16.81€
Remnant 2
Remnant 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief