Remnant 2 onthult een geheime klasse

Remnant 2 onthult een geheime klasse

Remnant 2 is de sensatie van het moment in de wereld van videogames. Het is er niet alleen in geslaagd om de aandacht te trekken van een enorme community, maar het heeft al die spelers ook overtuigd met een solide gameplay-ervaring. Het spel legt een multiversum aan je voeten van werelden die via portalen met elkaar verbonden zijn en waar je moet vechten tegen vreemde vijanden en grondstoffen moet verzamelen die jou en andere mensen helpen te overleven in een wereld die op de rand van de ondergang staat. Remnant 2 is een spel met veel geheimen die je kunt ontdekken naarmate je vordert in het spel, en het doet geen moeite om de fijne kneepjes van de mechanica uit te leggen, waardoor de gameplay nog mysterieuzer wordt voor degenen die het leuk vinden om dingen zelf te ontdekken. Gelukkig belemmert dit de ervaring op geen enkele manier en dwingt het je juist om zelf op onderzoek uit te gaan.

 

 

Als een van de laatste menselijke overlevenden kun je in Remnant 2 verschillende paden kiezen om je personage te ontwikkelen. Het spel bevat verschillende klassen, elk met unieke vaardigheden die je kunnen helpen in gevechten. Of je nu kiest voor een ondersteuningsklasse, een tank of een aanvallende schadeveroorzaker, het spel heeft de perfecte klasse voor jou.  Je kunt ze zelfs combineren om een build te maken die bij jouw speelstijl past.

Een verborgen juweel

Ontwikkelaar Gunfire Games heeft een avontuur gemaakt dat nu al een van de beste spellen van 2023 is vanwege de mogelijkheden en de spannende gameplay. Ze waren er zo zeker van dat Remnant 2 een grote hit zou worden, dat ze een geheime klasse op de meest onverwachte plek verstopten. Het Archon archetype kon alleen worden onthuld door de code van het spel te dataminen! Maak je geen zorgen; je hoeft het niet zelf te doen, maar je moet wel een aantal prestaties voltooien om het in je spel vrij te spelen.

 

 

Met de Archon komt het aantal beschikbare klassen in Remnant 2 op elf, waardoor je genoeg keuzes hebt om je personage te ontwikkelen als je ze allemaal hebt vrijgespeeld. Als je een van de beste Souls-achtige RPG-avonturen van het jaar niet wilt missen, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om vandaag nog een Remnant 2 PC-sleutel te bemachtigen.

14.72€
Remnant 2
Remnant 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief