Remnant 2 moet nog helemaal ontdekt worden

Remnant 2 moet nog helemaal ontdekt worden

De fans van Remnant: From the Ashes zijn blij verrast met de lancering van het vervolg, want het biedt hen nieuwe werelden om te verkennen en tal van nieuwe functies. Was het eerste spel vol geheimen om te ontdekken terwijl je het verhaal over de gebeurtenissen die ertoe leidden dat onze wereld op de rand van de afgrond stond blootlegde, Remnant 2 breidt de verhaallijn uit terwijl je naar angstaanjagende werelden vol mysterieuze wezens en nieuwe bedreigingen reist. Het nieuwe spel in de serie leunt wat meer op het bieden van een spannende ervaring die je met maximaal twee andere spelers kunt delen en bouwt voort op de mechanica van zijn voorganger om de gameplay nog dynamischer en met meer herspeelmogelijkheden te maken.

 

 

Een enorm spel

Over het geheel genomen is Remnant 2 een spannend RPG-avontuur met een sterke focus op actie en een spannend gevechtssysteem, maar er zit meer in het spel dan je zou denken, vooral als je de tijd neemt om alle geheimen te onderzoeken en proberen te ontdekken. Of het nu gaat om geheime klassen zoals de Engineer of krachtige wapens en voorwerpen, er valt van alles te ontdekken in het spel. In feite is Remnant 2 veel groter dan je denkt volgens gameontwerper Ben Cureton, die via Twitter heeft onthuld dat zelfs de meest doorgewinterde spelers, waaronder recensenten en ontwikkelaars met meer dan 400 uur speeltijd in het spel, nog niet alles hebben wat het spel te bieden heeft.

 

 

Remnant 2 levert niet alleen een solide ervaring die positief is beoordeeld door de critici, maar het wordt ook ondersteund door een enorme community. Het spel is nu al een bestseller op Steam en laat daarmee langverwachte titels als Baldur's Gate III achter zich. Als je je afvraagt waarom, kun je het spel net zo goed een kans geven door de beste prijzen voor een Remnant 2 Steam key uit onze prijsvergelijker te bekijken en je te verdiepen in deze ervaring die morgen officieel wordt gelanceerd, behalve voor degenen die al in early access spelen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

24.67€
Remnant 2
Remnant 2
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief